Pretraži

Povukla se sa društvenih mreža, a sada otkrila istinu: Uki Q priznala čemu se posvetila, pa progovorila o ljubavnom statusu (FOTO)

Influence
0
Foto: Instagram printscreen/uki_q

Popularna mlada influenserka Uki Q u poslednje vreme se povukla sa društvenih mreža, a sada je svojim fanovima otkrila neke novine iz svog života, ali i za šta se to sprema već mesecima.

Početkom septembra Una je sa svojim pratiocima podelila jedan snimak sa treninga i tom prilikom otkrila da je počela sa treninzima boksa. Ubrzo je na njenom Instagramu stigla i objava da će influenserka rame uz rame sa drugim poznatim ličnostima učestvovati na jednom bokserskom takmičenju, te da će se naći u ringu.

Uki se u potpunosti posvetila treninzima zbog čega je smanjila aktivnost na društvenim mrežama, ali je sada odgovarala na najzanimljivija pitanja svojih pratilaca, prilikom čega je progovorila o svom ljubavnom životu, ali i otkrila da se posvetila učenju još nečeg novog.

Poznata po sadržaju koji kači kako iz svog svakodnevnog života, tako i sa putovanja, njene pratioce je zanimalo da li planira da putuje negde u skorije vreme.

„Uh, ne skoro, tek kad prođe box meč. Imam trening svaki dan + sam upisala i španski tako da sam prikucana za BG narednih par meseci“, otkrila je ona.

Foto: Instagram printscreen/uki_q

Početkom godine, Una je raskinula dvogodišnju vezu sa influenserom Luxom, a iako je on nakon raskida povezivan sa nekoliko devojaka, o influenserkinom privatnom životu se malo znalo. Ona je sada svojim fanovima odgovorila i na ovo pitanje.

„Jesi zaljubljena?“, zanimalo je nekog, na šta je Uki odgovorila kratko: „Ne mogu da se odlučim u koga tačno.“

Foto: Instagram printscreen/uki_q

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence