Pretraži

„Sada je gotovo, vraća se stara Una“: Uki Q uradila tri nove tetovaže, fanovi fascinirani izborom (FOTO)

Influence
0
Foto: Instagram printscreen/uki_q

Popularna influenserka Una Kablar, poznatija kao Uki Q odlučila je da uradi tri nove tetovaže, pa poručila da se ponovo vraća na staro.

Uki je veoma aktivna na društvenim mrežama na kojima je prati više stotina hiljada ljudi koji su navikli da gotovo svakodnevno budu upućeni u njen život i rutinu.

Upravo zahvaljujući njenoj aktivnosti na društvenim mrežama publika je jako dobro upoznala influenserku, a ono što mnogi na prvu pomisle kada se spomene Unino ime jesu njene mnogobrojne tetovaže.

Poznato je da je Una veliki ljubitelj tetovaža, kao i da ima veliki broj istih na svom telu, a pre nekoliko meseci ona je veliku ljubav pretvorila u biznis i počela i sama da se bavi tetoviranjem.

Sada je ona rešila da proširi svoju kolekciju novih tetovaža na telu, sa čak tri nove slike, pa je odmah pratioce na društvenim mrežama obavestila o tome.

Foto:Printscreen/Instagram:uki_q

Naime, ona je na ramenu istetovirala crvene linije koje podsećaju na vene, a onda je na ruci u istoj boji istetovirala natpis „Terror“.

Foto:Printscreen/Instagram:uki_q

„Bože, ja već zakazala sledeći termin, sad je gotovo, vraća se stara Una“, napisala je ona u opisu fotografije koju je objavila na svom Instagram storiju.

Foto:Printscreen/Instagram:uki_q

Osim ove dve ona je odradila još jednu tetovažu u crnoj boji, a u pitanju je slika ose, koju je ona uradila takođe na ruci.

Ove promene nisu previše iznenadile influenserkine fanove, s obzirom da su navikli na njene česte i drastične promene, a pre svega mesec dana ona je fanove iznenadila još jednom .

Naime, ona je dugo imala braon kosu sa crvenim pramenovima, međutim, pre mesec dana je odlučila da je ofarba u crno. Njena duga kosa je ovim još više došla do izražaja i u potpunosti promenila njen izgled, o čemu svedoče i brojni komentari ispod njenih objava sa novom bojom kose, a pojedini su je uporedili i sa jednim od likova iz serije „Porodica Adams“.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence