Pretraži

Da li prepoznajete popularnu tiktokerku? Imala je nekoliko estetskih korekcija, a sada pokazala kako je izgledala u detinjstvu (FOTO)

Influence
0
Foto: Instagram printscreen/uki_q

Uki Q, jedna od najpopularnijih influenserki mlađe generacije, okačila je nekoliko fotografija iz detinjstva i pokazala koliko se promenila.

Uki svojim izgledom neretko privlači pažnju na društvenim mrežama, te je poznata po brojnim tetovažama, ali i specifičnom modnom stilu. Ona nije neko ko slepo prati trendove, već je komadima koje bira i kombinacijama postala neko na koga se ugledaju brojne devojčice.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Una Kablar (@uki_q)

Influenserka i tiktokera se nedavno odlučila na drastičnu promenu, te je svoju dugu kosu ofarbala u zift crno što su njeni fanovi oduševljeno dočekali, s obzirom na to da se ovakav izgled savršeno uklapa u njenu estetiku.

Una je sada podelila nekoliko fotografija iz detinjstva i raznežila svoje brojne pratioce. Ona je u ovom periodu nosila šiškice i paž frizuru, a prepoznatljive su njene upečatljive oči. Iako je operisala nos i povećavala usta, influenserka nije drastično promenila svoj izgled, što se može videti i na ovim fotkama.

Uki Q je za razliku od svojih koleginica i drugih javnih ličnosti otvoreno govorila o operacijama na koje se odlučila. Poznato je da je pored nosa, operisala i grudi, te je nekoliko puta pričala o svojim iskustvima, ceni, procesu oporavka i samim operacijama. Kako je istakla, ove dve stvari dugo su joj predstavljale kompleks, a na promenu se odlučila kada je bila u odgovarajućoj finansijskoj situaciji.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence