Pretraži

Drastična promena popularne influenserke: Uki Q pokazala potpuno novi izgled, pa izazvala lavinu komentara (FOTO)

Influence
0
Uki Q
Foto:Printscreen/Instagram:uki_q

Uki Q, jedna od najpopularnijih tiktokerki sa naših prostora, podelila je veliku promenu na koju se odlučila, a koja je oduševila njen pratioce.

Una Kablar, poznatija među mlađom generacijom kao Uki Q, na influens sceni se istakla svojim specifičnim i upečatljivim stilom. Poznato je da je ona veliki fan tetovaža, kojih i ima u zavidnom broju, a od nedavno je počela i da se bavi tetoviranjem.

Takođe, influenserka svojim modnim stilom neretko privlači pažnju, a kako je veliki ljubitelj brendiranih torbica, ona ih u svom ormanu ima nekoliko, a jednom prilikom je istakla da novac najradije troši upravo na ovaj modni aksesoar.

Una je prepoznatljiva i po svojoj dugoj kosi, sa kojom je nekoliko puta i eksperimentisala kada se o boji radi, te je u poslednjih nekoliko meseci njena kosa bila braon boje sa prednjim pramenovima ofarbanim u crveno. Međutim, ona se sada odlučila na veliku promenu, a ceo proces je podelila na svom Instagram profilu i TikToku.

Uki se ofarbala u crno, a njena duga kosa je sada još više došla do izražaja i u potpunosti promenila njen izgled, o čemu svedoče i brojni komentari ispod njenih objava sa novom bojom kose, a pojedini su je uporedili i sa jednim od likova iz serije „Porodica Adams“.

„Ja mislim da je ovo najbolje do sada, prelepo ti stoji, izgledaš baš moćno“, „Mortiša Adams, bolja je crna“, „Brutalno ti stoji“, „Mnogo opasnije izgledaš sa crnom“, samo su neki od komplimenata koje je influenserka dobila.

@ukiqukiqBACK TO BLACK BABY🖤✔️♬ suono originale – al

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence