Pretraži

„Odavno me niko nije pitao da li sam normalna“: Uki Q sve iznenadila totalnom transformacijom, pa izazvala burne reakcije na mrežama (FOTO)

Influence
0
Foto: Instagram printscreen/uki_q

Mlada influenserka Uki Q iznenadila je svoje pratioce potpunom promenom svog izgleda, ali je ova transformacija naišla na podeljena mišljenja njenih fanova.

Poznato je da je jedna od najpopularnijih tiktokerki sa naših prostora sklona neobičnim frizurama, stajlinzima, te smo do sada imali priliku da je vidimo u potpuno drugačijim izdanjima, a sada je Una još jednom izazvala pravu lavinu komentara novom bojom kosom.

Influenserka je, naime, objavila nekoliko fotki sa plavom kratkom kosom što je iznenadilo njene fanove s obzirom na to da je do sada imala dugu crnu kosu. Uz objavu, Una je napisala: „Odavno me niko nije pitao ‘jesi li ti normalna’…stvari su izgleda postale jasne.“

Ovo njeno izdanje izazvalo je prilično podeljena mišljenja, pa su u komentarima usledili kako pozitivni, tako i negativni komentari.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Una Kablar (@uki_q)

„Daj pusti prirodnu boju kose“, „Neeee, brineta je boljaa“, „Samo kaži da je perika“, „Zašto???“, „Najbolja ti je ona što si imala kao crvene pramenove ili prirodna, a i plava je dobra“, „Waoo prelepo ti je“, „Au lepoto goriš“, bili su samo neki od komentara ispod slika ove drastične promene.

Una je na Instagram storiju potom uporedila sebe sa plavom i crnom kosom, a s obzirom na to da je na obe slike imala kratku kosu, mnogi sumnjaju da je se radi o perikama, što će svakako obradovati jedan deo njenih fanova.

Foto: Instagram printscreen/uki_q

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence