Pretraži

Uki Q pokazala modni detalj vredan 2650 dolara: Influenserka dodala još jedan komad u svoju skupocenu kolekciju, a fanovi ne mogu da prestanu sa divljenjem (VIDEO)

Influence
0
Foto: Instagram printscreen/uki_q

Poznata influenserka Una Kablar, poznatija kao Uki Q se putem Instagrama pohvalila svojim fanovima novim modnim komadom u svojoj kolekciji, za koji je izdvojila vrtoglavih 2650 dolara.

Od samog pojavljivanja na influens sceni Uki gaji specifičan stil po kome je postala prepoznatljiva. Ona kombinuje najrazličitije modele i stilove, te su česte i njene transformacije frizure, koje neretko kombinuje sa autfitima, a mnogi njeni pratioci se ugledaju na nju kada je reč o stilu.

Za nju se može reći da je pravi modni trendseter, pa u svom ormanu ima nekoliko skupocenih, brendiranih komada, uključujući i nekoliko torbica skupocenih brendova, a ona je sada kao pravi ljubitelj ovog modnog dodatka, odlučila da upotpuni svoju kolekciju novim modelom kojim se pohvalila na društvenim mrežama.

Naime ona je na Instagram profilu snimila popularni „unboxing“ video. Ona je prvo pokazala kesu popularnog brenda „Fendi“, a potom je pokazala pravo malo blago i veliko iznenađenje za ljubitelje mode.

Influenserka je sebe častila modelom „Fendigraphy Small“ u plavoj boji, a cena ovog komada iznosi vrtoglavih 2650 dolara.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Una Kablar (@uki_q)

„Nova beba“, napisala je Una u opisu, a fanovi ne prestaju da komentarišu ovu lepotu.

„Una I torbice kao najbolji duo“, „Lopovi na aparatima. Ne mogu da pokradu torbica koliko ti možeš da ih kupiš“, “ Koja je sledeća“, „Kidaaaa. Super uz one Nike patike koje imaš“, „Una mora imati sve brendove torbica“, „Prelepa je kao i ti“, „Uni treba dati nagradu za najviše torbica“, bili su samo neki od komentara koji su se pronašli ispod ovog klipa.

Podsetimo se, pre nešto više od mesec dana ona se takođe fanovima pohvalila skupocenom torbicom. Naime, svoj boravak u Parizu influenserka je odlučila da iskoristi da dopuni svoju kolekciju još jednim modelom, a tom prilikom ona se odlučila za torbicu marke „Dior“.

Ona je tom prilikom posetila njihovu radnju u Gradu svetlosti, a sa fanovima je podelila da ne može da se odluči između dva modela – torbe sive boje sa zlatnim detaljima i torbe sa uzorkom loga popularnog brenda. Zanimljivo je to da se cena ovog modela kreće od 2.700 pa do 4.400 dolara, te je evidentno da je influenserka za ovaj šoping izdvojila značajnu cifru.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence