Pretraži

Uki Q i Luka Bojović potvrdili da su u vezi? (FOTO)

Influence
0
Screenshot: Youtube/Lux27

Sumnje da su zajedno najpre su se javile kada su oni na svojim društvenim mrežama obljavljivali zajedničke snimke na kojima su veoma prisni, a spekulacije su se dodatno podgrejale kada je potencijalni par postavio zajedničku sliku na kojoj su zagrljeni.



Početkom ovog meseca Uki i Luka snimili su video za Jutjub u kojem su, međutim, vešto izbegavali da odgovore na to pitanje, te je njihov odnos ostao misterija.

Ipak, sada bi se moglo reći da su popularni influenseri zaista u vezi, što dokazuju i njihove poslenje objave na Instagramu.

Screenshot: Instagram/uki_q

Screenshot: Instagram/uki_q

 

Kako možemo da vidimo, oni se trenutno nalaze u Crnoj Gori na letovanju i ne odvajaju se jedno od drugog, a čak su snimili i videe na kojima poziraju zajedno i drže se za ruke.

Luka je takođe pre nekoliko dana objavio fotografiju sa Unom i to kako veoma prisno drži tiktokerku, što je njihove fanove oduševilo i zbog čega su ubrzo počeli da se nižu komentari u kojima su im čestitali na vezi i napisali da, iako se trude, ne mogu da sakriju koliko su zaljubljeni.

Najbolji drugovi kažu. Iz aviona se vidi da ste u vezi. Moj omiljeni par. Kako ste lepi zajedno. Stvoreni ste jedno za drugo – samo su neki od mnogobrojnih kometara.

 

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence