Pretraži

U dva dana ponela komade vredne 43 hiljade dolara! Supruga poznatog košarkaša posetila prestižni svetski događaj, pa oduvala sve stajlinzima (FOTO)

Influence
1
Mina Milutinović
Screenshot: Instagram/minamilutinovic

Nekadašnja manekenka i supruga proslavljenog košarkaša Nemanje Nedovića, Mina Milutinović, našla se na jednom svetskom događaju u društvu muža, a mnogima su za oko zapale njene modne kombinacije.

Ljubav između Mine i Nemanje traje već čitavu deceniju, a kao kruna njihove ljubavi došla je njihova ćerkica pre nešto više od godinu dana. Manekenka i influenserka na društvenim mrežama neretko deli porodične trenutke, kao i putovanja na koja odlazi sa mužem.

Tako se ovaj par nakon mora na koje su otišli sa ćerkicom, našao u Londonu na finalu Vimbldona, a sada su posetili Budimpeštu kako bi prisustvovali trkama Formule 1.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mina Nedovic (@minamilutinovic)

Tokom vikenda, oni su uživali u ovom iskustvu, a ono što je privuklo posebnu pažnju jesu Minine modne kombinacije. Ona se jedan dan odlučila za klasičan beli komplet, dok je drugog dana ponela dugačku haljinu na crno-bele pruge.

Njene stil odisao je jednostavnošću i elegancijom, a dva aksesoara posebno su zapala za oko modnim poznavaocima.

Mina je naime ponela dve torbe luksuznog brenda „Hermes“. Ovaj brend važi za jedan od najskupljih na svetu, a njihove torbe su sinonim za luskuz i prestiž, s obzirom na to da za brojne modele postoji lista čekanja, a do svog željenog modela možete doći tek nakon što u radnjama ostavite određenu svotu novca.

Crno belu haljinu nekadašnja manekenka je uparila sa legendarnim „Birkin“ modelom u popularnoj klasičnoj braon boji, a cena ovog modela iznosi 15 hiljada dolara.

Foto: Instagram printscreen/minamilutinovic

Sledećeg dana, beli komplet sa crnim prugicama Mina je iskombinovala sa modelom „Kelly“ u sivo braon boji, sa zlatnim detaljima, a za ovu torbu ona je izdvojila nešto više od 28 hiljada dolara.

Foto: Instagram printscreen/minamilutinovic

Ovo nije prvi put da supruga košarkaša skreće na sebe pažnju svojim stilom, te je poznato da je velika ljubiteljka luksuznih modnih komada, kao i da bira klasične komade koji se savršeno uklapaju u njen garderober.

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence