Pretraži

„U AMSTERDAMU JE DOSADNO“: Baka Prase se vratio u Srbiju!

Influence
0
Screenshot: Youtube/Baka Prase

Baka se, prilikom povratka u našu prestonicu, oglasio na svom Jutjub kanalu i ispričao fanovima da se vratio u Beograd nakon nekoliko dana provedenih u Amsterdamu.

Kako je rekao, Amsterdam nije otavio pozitivan utisak.

Screenshot: Youtube/ bakaprase

Screenshot: Youtube/ bakaprase

– Iskreno, razočaran sam malo doživljajem ovde i Novom godinom u Amsterdamu, očekivao sam više. Sve je zatvoreno i mislio sam da će to proći nekad, ali da nema vatrometa, nisam verovao da se to može dogoditi – rekao je on i dodao:

– Iznenadio sam se koliko je ovde dosadno, tako da sam odlučio da prodam ovde stan koji sam kupio, i da se vratim u Beograd – ispričao je Bogdan u novom videu.

Prema njegovim rečima, on će se u našu zemlju vratiti uprkos pretnjama koj dobija.  • Vraćam se u Srbiju i Beograd uprkos svim tim pretnjama, suočiću se sa svim opasnostima i svojim strahovima i sve ću pobediti.

Podsećamo, Baka Prase nedavno se oglasio na Jutjubu i rekao je da se preselio iz Srbije jer je dobijao pretnje i kako ne može da se nosi s tim pritiskom.

Podsećamo, kako se posle smrti pokojne jutjuberke Kike podiglo dosta prašine i kako su mnogi krivili Bogdana za učinjeno, on se povukao iz javnosti. Ubrzo nakon toga, Baka je napustio Srbiju zbog gnusnih poruka, hejta i pretnji smrću koji je dobijao nakon nemilog događaja. 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence