Pretraži

Tvrdila je da ovu promenu više NIKADA neće napraviti: Anja Bla pokazala svoj novi izgled, pa fotografijama sa plaže zapalila Instagram (FOTO/VIDEO)

Influence
0
Foto: Instagram printscreen/anjablaa

Poznata influenserka Anja Bla jednim potezom promenila svoj imidž, pa fotografijama sa odmora na kojima pozira u bikiniju zapalila društvene mreže.

Nedavno je korisnike društvenih mreža šokirala vest da su dvoje popularnih influensera na našoj influens sceni, Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase i Anja Bla, raskinuli nakon četiri godine veze. Ova vest je naišla na iznenađenje njihovih fanova, kao i sam razlog njihovog raskida.

Nakon prekida oni su upali u izvestan konfliktan odnos, međutim ubrzo su u jednom lajvu pokazali fanovima da su se pomirili i da između njih nema zle krvi, a Anja je nakon raskida odlučila da se maksimalno posveti sebi i svom fizičkom izgledu. Ona je nedavno promenila oblik obrva, a sada je pratioce na Tiktoku iznenadila novom frizurom.

Iako je pre nekog vremena otkrila da više neće stavljati nadogradnju ona se ponovo odlučila na taj potez, a ovog puta skratila je i šiške. Fanovima se veoma dopalo ovo njeno izdanje, a ona je ponosno podelila video novog imidža.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Аnja (@anjablaa)

„Snimam vam moju svakodnevnu frizuru od kako sam stavila ekstenzije, ovako mi kosa izgleda nakon sušenja“, pokazala je ona, pa otkrila da se metod nadogradnje naziva „euro-lock“.

„Rekla sam sebi milion puta da neću više da radim nadogradnju, ali zaista mi se kosa oporavlja, mnogo mi raste od vitamina koje sam vam jednom spomenula da pijem, tako da sam odlučila ‘ajde po prvi put da uradim ovu metodu, jer sam čula mnoge preporuke baš za „euro-lock“, i plan mi je da nosim možda nekih mesec dana, pošto idem na neka putovanja sad, pa mi je mnogo lakše da imam ekstenzije, nego da stalno stavljam klipse“, rekla je ona pa pokazala promenu.

„Kao što vidite meni kosa uopšte nije nešto ekstremno duga, uopšte se ne vidi da imam ekstenzije, pogotovu izgleda prirodno što sam ovako spreda ošišala malo stepenasto da mi se bolje uklapa uz moju kosu. Malo sam skratila i šiške i ovo mi je trenutno omiljeni način kako da sređujem kosu. Samo peglom malo na unutra uvijem krajeve“, završila je Anja.

 

@anjablaa @Boris Grbic ♬ original sound – Anja

Inače, posvećivanje sebi za Anju znači i veliki broj putovanja u kojima influenserka neiscrpno uživa, a sada je ona ponovo otišla na odmoru. Premda lokacija fanovima još uvek nije poznata, Anja je veliku pažnju privukla fotografijama sa plaže, na kojima je pozirala u bikiniju i istakla svoju izvajanu figuru.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Аnja (@anjablaa)

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence