Pretraži

TREBA MU POMOĆ: Baka Prase raspisao konkurs za ovu poziciju

Influence
0
Screenshot: Youtube/ Baka Prase

Poznato je da Baka Prase svoje klipove izbacuje redovno, gotovo svakodnevno, a to svakako iziskuje mnogo rada i truda. Međutim, ovim potezom je obradovao mnoge njegove pratioce koji nisu ni sanjali da se sprema nešto ovako veliko.

Jutjuber je na svom Instagram storiju objavio da je raspisao konkurs za svog ličnog kamermana, a takođe je dodao koji su uslovi za ovu poziciju.  • Tražim novog kamermana koji će da me snima dok pravim najjači kontent na svetu i koji će se voziti često u lambu – napisao je on i dodao: 

  • Poželjno je da vozi, ne radi ništa sporedno, ima mozak i smisao za humor, zna da drži kameru i da nije retardiran, ima bar malo iskustva u snimanju. Očekujem vaše prijave. Srećno. 

Screenshot: Instagram/ bakaprase

Screenshot: Instagram/ bakaprase

 

Bogdan je takođe morao da se našali malo na svoj račun, ali se ubrzo nakon toga uozbiljio i objasnio da ovo nije šala, već mu zaista treba neko ko bi mu pomagao u vezi sa klipovima.

  • Ako ima sie i due možda postane i zvezda na mom drugom kanalu, našalio se i dodao:

  • Sad ozbiljno. Treba mi kamerman da se snima, da se radi, da se pravi kontent. Da se vozi u lambu. Takođe, na mail mi šaljite neke vaše radove, neko iskustvo da vidim da li imate, šta ste radili. Nemojte " E ćao, ja sam kamerman." 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence