Pretraži

,,TO SAM PRENELA I NA ANJU“: Sara Tkd otkrila zbog čega je najviše zahvalna iz 2020. godine

Influence
0
Photo: Instagram/saratkd7

Sara ne krije da obožava praznike i da svake godine uživa za vreme istih, a njene želje su vezane prvenstveno za porodicu i zdravlje.



Svojima sam poželela da smo pre svega živi zdravi i srećni, a ostalo ćemo sve lako, ovo je najbitnije – izjavila je Sara.

Prošla godina je po mnogo čemu bila specifična, a ona nam je otkrio da li postoji i nešto zbog čega se kaje iz 2020te. 

  • Ne kajem se ni zbog čega. Mislim da sam dala svoj maksimum u ovoj godini, barem onoliko koliko je to bilo moguće, zbog čitave situacije sa koronom i što su mnogi projekti blokirani. Iskoristila sam sve to vreme, nisam traćila trenutak ni na šta. Sve što sam radila, radila sam u poslovnom pravcu – iskrena je bila ona. 

Praznici su vreme darivanja, a Damjanovićeva ne krije da uživa u tome da poklanja poklone, a kako kaže, to je prenela i na sestru Anju, a zatim nam je i otkrila koji je to najveći poklon dobila u prošloj godini. 

  • Ja baš jesam osoba koja voli da kupuje poklone i iznenađuje ljude oko sebe. To radim ceo život, a prenela sam i na Anju. Ona isto sada to radi, stalno nešto uzima, kako meni, tako i mami i tati ili bratu. Nama je to na neki način postalo skroz uobičajeno – rekla je ona i dodala na čemu je najviše zahvalna iz protekle godine. 

– Najveći poklon mi je što smo živi, zdravi, srećni i idemo dalje. 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence