Pretraži

,,TO MI JE BILA NAJBOLJA ODLUKA U ŽIVOTU“: Angel Tatjana otvoreno o Youtube-u i emisiji koju je vodila

Influence
0
Screenshot: Instagram/ angel.tatjana

Za kratko vreme dobila je simpatije publike na Youtube-u, a svoju karijeru u javnom svetu započela je pre nekoliko godina u emisiji Top model. 



– U susštini, Youtube je krenuo tokom karantina. To mi je bila velika želja da počnem da snimam, ali nije se dalo. Bila sam jako nesigurna zbog prethodnog nastupa na javnoj sceni kod nas, jer sam imala jako negativna iskustva. Predstavljena sam na način kakav ja nisam, ali onda sam tokom karantina krenula sa Youtube-om, što je bila jedna od najboljih odluka mog života, zbog sebe, ali i zbog drugih – izjavila je ona. 

Svojoj publici je obećala da će snimiti poseban video o tom periodu dok je vodila emisiju. Međutim, kako kaže, mora da sačeka da se reše pravne stvari kako bi imala dozvolu da potpuno i iskreno priča o ovoj temi. Najveći razlog zbog čega želi da ispriča svoju stranu priče jeste taj što je pogrešno shvaćena. 

– Ja nisam želela da budem u toj emisiji, ja sam želela tu emisiju da produciram i da se bavim kreativnim poslom. Imala sam dvadeset godina, a pored toga što sam ja sve vodila i radila 24h sva odgovornost je bila na meni. Morala sam da vodim emisiju koju ne želim da vodim – kaže Tatjana

Šta je još influenserka rekla za IDJHOT možete pogledati u nastavku.

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence