Pretraži

„TO ME POVREĐUJE“: Oglasio se Baka nakon viđenja sa Anjom i priča da nisu raskinuli (VIDEO)

Influence
0
Baka i Anja
Photo: Instagram/bakaprase

Naime, Baka i Anja raskinuli su početkom ove godine, nakon čega se on povukao u medijsku ilegalu. Ipak, od objavljivanja pesme "Tokyo" koju je upravo i posvetio bivšoj devojci, on se vratio snimanju videa.



Od tada odnos između bivših partnera je pod lupom fanova, posebno nakon što ga je Blagojevićeva podržala i javno rekla da joj se dopada pesma.

Takođe, na Tiktoku je nedavno isplivala fotografija jutjubera i influenserke kako zajedno šetaju gradom, zbog čega su mnogi pomislili da su se oni pomirili, a pojedini čak veruju da oni nisu nikad ni raskinuli, već da je sve bio marketinški trik.

Zbog toga se Baka obratio pratiocima, te je u obraćanju koje je osvanulo i na platformi Tiktok objasnio zašto ga je povredilo to što su ih uslikali zajedno i što se spekuliše da su i dalje u vezi.

Malo me je iznerviralo što je to izašlo. Razumem da svako hoće da slika i da su nas videli zajedno, ali u dobrim smo odnosima, što je izgleda ljudima neshvatljivo. Ono što me povređuje jeste što ljudi kažu da je raskid bio fejk, da nismo raskinuli, jer to vređa ono kroz šta smo ona i ja prošli. To nije mala stvar, da dve osobe koje se vole se rastanu… – rekao je on i dodao:

  • Svašta smo prolazili kroz ovih sedam meseci, koliko nisam snimao, hvala Bogu sad smo u okej odnosima, ali to nije bio lagan period. I onda neko dođe i kaže da je fejk raskid… – naveo je on.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence