Pretraži

,,TO ME LIČNO POGAĐA“: Tamara Kalinić osudila nasilje u našem rijaliti programu (FOTO)

Influence
0
Photo: Instagram/tamara

Ove nedelje je prikazan snimak u kojem učesnik Kristijan Golubović fizički nasrće na Kristinu Spalević, nakon čega rijaliti učesnik nije snosio nikakve posledice od strane produkcije. Tamaru je to što se desilo veoma pogodilo, te je rešila da progovori o toj temi.  • Trudim se da se bavim laganim temama, da se često šalim, da je modni sadržaj 90% onoga što ćete naći ovde. Postoje neke teme koje bi možda trebalo da me interesuju, ali me ne interesuju i postoje one teme o kojima nikada ne mogu na prećutim. Ovo je jedna od njih. Nažalost (ili na sreću) nemam našu televiziju i ne pratim toliko šta se dešava kod nas, ali je ova vest došla do mene. Ne tvrdim da je iko kriv (ne smatram da sam ta koja treba da optužuje), ali smatram da je neophodno sprovesti istragu i ispitati šta se tačno desilo u spomenutom programu – navela je Tamara i dodala:
Photo: Instagram/tamara

Photo: Instagram/tamara

 

  • Govorila sam o ovome na svom YT kanalu i ponavljaću dok god ne čuje ko treba da čuje. Nasilje nad ženama je kod nas preučestalo i nešto što me lično veoma pogađa. Prošle godine u ovo vreme sam o tome pisala i na storijima.

Kalinićeva je napomenula da nasilje nije ljubav.

– Jedna od tri žene će doživeti u životu nasilje u vezi, dok se 1 žena ubije svaka tri dana samo u UK, Francuskoj i USA, mogu da zamislim kakva je tek statistika na svetskom nivou – istakla je.

Photo: Instagram/tamara

Photo: Instagram/tamara

– Šta još možemo uraditi da naš narod zaista zaštiti žene i da ovakve stvari budu najgore osuđivanje?

  • I još jedna stvar samo. Nije neko manje dobar ako ovo nije podelio! Na društvenim mrežama je postalo učestalo maltretiranje korisnika sa velikim brojem pratilaca da objave ovo ili ono. Svako od njih/nas treba da objavi ono do čega mu je stalo. Ova tema je tema koja je meni lično jako bitna. Vršenjem pritiska na druge da se izjašnjavaju dovodimo samo do zasićenja na društvenim mrežama – koja je onda puna objava koje nisu podržane stvarnim osećanjima i koje na kraju deluju lažno i izforsirano. Svako ima svoju pasiju, svoju strast, nešto što voli i nešto što ga muči. Ljudi treba da se izjašnjavaju iz srca, a ne jer to "moraju" – zaključila je na kraju.
Photo: Instagram/tamara

Photo: Instagram/tamara

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence