Pretraži

„TO JE MOJA RUŽNA PROŠLOST“: Influenserka progovorila o ljubavnim odnosima, pa otkrila kolika je svađalica (FOTO)

Influence
0
Foto: Instagram printscreen/elenastojcevski

Nakon što se probila na influens sceni Elena je stupila u vezu sa drugim popularnim tiktokerom Arsom, koji je nedavno optužen za nasilje nad svojom, sada već bivšom, devojkom Nikom Ilčić.



Elena i Arsa su bili jedni od omiljenih tinejdž parova, a njihova veza je bila prilično javna. Nakon raskida, Arsa je uplovio u ljubavni odnos sa Nikom, dok je Elena uspela da zadrži svoj privatni život daleko od očiju fanova. 

Ona je nekoliko puta snimala videe o tome kako se sprema da ide na viđanje sa momcima, ali nije otkrivala detalje niti kako se razvijaju ti odnosi.

Poznata kao neko ko uvek iskreno komunicira sa svojim fanovima, Elena je sada otkrila kakva je nekada bila u vezi, a šta se to promenilo. Naime, ona je odgovarala na pitanja pratilaca od kojih je jedno bilo da li je ona ljubomorna u vezi.

To je moja ružna prošlost. Shvatila sam da ne mogu više, bukvalno sam samo odustala. Ja da se opterećujem koga je on zapratio, znači ne mogu više ni da uhodim. Ako uhodim, naći ću nešto što ne želim i samo pustim. Više ni ne istražujem, ne radim ništa što bi moglo da dovede do toga da postanem ljubomorna. Tako da nisam ljubomorna i sad me boli uvo, totalno sam flegma, ne zanima me, ako hoćeš da me prevariš, prevari me – bila je iskrena Elena.

Foto: Instagram printscreen/elenastojcevski

Foto: Instagram printscreen/elenastojcevski

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence