Pretraži

TO BI BAŠ BIO HAOS: Đota otkrio da bi voleo da snimi klip sa Novakom Đokovićem, kao i sa kim ima potencijalnu saradnju

Influence
0
Screenshot: Youtube/IDJTV™

Nikola Milošević, poznatijij kao Đota probio se na scenu Jutjuba tako što je snimao sa raznim poznatim ličnostima od kojijh je prvi bio Cvija, koji mu je zatim i otvorio put ka ostalim fudbalerima.

  • Cvija ima dobre kontakte sa fudbalerima i zapravo me je on povezivao sa nekima fudbalerima ovde, tako da je on zaslužan definitivno za neke od njih. Mnogo je popularan u Hrvatskoj, pa su možda čak i neki hrvatski fudbaleri u opticaju kao što je Tin Jedvaj. Ko zna šta će se sve dogoditi, ali sa dosta fudbalera me je povezao i sve te ljude koje on zna koji bi meni mogli da budu zanimljivi za klip, a on zna kako to funkcioniše, on me uvek pita da li bih ja voleo da snimam sa tim i tim – kaže Đota, pa se priseća kako je započeo prijateljstvo sa pomenutim pevačem. 


  • Sa njim sam počeo da se družim na snimanju svog prvog klipa za Jutjub, koji uopšte nije ni sniman u trenutku kada sam ja imao Jutjub kanal. Bukvalno sam mu se samo javio i pitao ga da li bi želeo da snima neki fudbalske izazove, on je odmah pristao, jer voli to. Tada je bio u Americi, kada se vratio pisao mi je i tako smo se upoznali, počeli da igramo fudbal zajedno posle toga i eto, ostalo je istorija.

Nikola je ranije za naš portal izjavio da svoju karijeru proširi i da klipove počne da snima sa fudbalerima poznatijih evropskih klubova.

  • Postoje neke kombinacije i veze preko kojih bih mogao da dođem do stranih fudbalera. Sarađujem sa Fudbalskim savezom i imam pristup nekim snimanjima, ali najlakši način da se dođe do stranih igrača jesu sami reprezentativci sa kojima sam ja OK, a to su oni sa kojima sam već snimao klipove. Baš sutra snimam sa Nemanjom Marićem, pa će možda biti neka opcija da se i preko njega dođe do igrača Mančestera, ali videćemo, ne bih da žurim. Ima više faktora tu, zavisi od igrača koji su ovde, kao i od onih koji su tamo.

S obzirom na to da je Đota veliki fan i tenisa, poverio nam se i rekao je da bi voleo da izađe iz kalupa koji je imao do sada. Pored fudbalera, koji su redovni gosti u njegovim klipovima, otkrio nam je i da bi mu bila ogromna čast kada bi klip snimio i sa teniskim svetskim brojem jedan, tačnije sa Novakom Đokovićem.

  • Ja bih iskreno voleo i oduvek mi je bila želja da upoznam Novaka. Igrom slučaja to se i desilo. Znam kakav je njegov raspored i da je to baš veliki haos i da se jednom, možda i do kraja njegove karijere ovo desi ili čak i kada bude u penziji, svakako da bi mi bilo drago. Videćemo, možda kada se budu poklopili tajminzi i kada bude imao malo više vremena. Novak je nivo Ronalda, Mesija, Nejmara, zamisli da ja sada snimam sa njima, to bi baš bio haos. 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence