Pretraži

„TEŽAK PROBLEM U MENTALNOM RAZVOJU“: Angel Tatjana javno isprozivala Kim Kardašijan! (FOTO)

Influence
0
Screenshot: Instagram/angel.tatjana; Instagram/kimkardashian

Poznato je da svetski poznata starleta važi za jednu od najatraktivnijih žena na svetu, što i sama redovno ističe provokativnim fotografijama na društvenim mrežama.


Njena poslednja objava na Instagramu izazvala je lavinu komentara, posebno jer je Kim odlučila je promeni svoj imidž. Tako, ona sada ima plavu kosu, izblajhane brve i potpuno drugačiju šminku.

Međutim, ono što je razbesnelo našu influenserku je to što je Kim pozirala ispred američke zastave s leđa, zbog čega je u prvom planu bila njena zadnjica. Takođe, na sebi je imala farmerice spuštene ispod zadnjice, a bele tange jedva da su se nazirale.

Zbog tih fotografija, koje su inače naslovnica American Dream Issua, Angel Tatjana osula je paljbu po starleti, i to tako što je najpre na storiju objavila sliku Kardašijanove, a potom napisala:

Screenshot: Instagram/angel.tatjana

Screenshot: Instagram/angel.tatjana

 

Jesam li ja jedina osoba koja na ovakve slike gleda kao na…? – upitala je ona, a potom u narednoj objavi precizirala na šta je tačno mislila.

Naime, postavila je sliku babuna, vrste majmuna koja je poznata po oštrim očnjacima i crvenoj pozadini, uporedivši ovu životinju sa Kim.

Screenshot: Instagram/angel.tatjana

Screenshot: Instagram/angel.tatjana

 

Ona se nije tu zaustavila, već je prokomentarisala kako je u pitanju problem čitavog društva.

  • Neki težak problem u mentalnom razvoju društva? – zapitala se Tatjana.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence