Pretraži

„TEŠKO NAM JE“: Baka Prase i Anja zvanično raskinuli, jutjuber se povlači sa mreža

Influence
0
Screenshot: Youtube/Baka Prase

Da je njihovoj ljubavi došao kraj, potvrdio je i jutjuber Bogdan Ilić na društvenim mrežama.

– Anja i ja smo raskinuli. Nije nikakav prenk, samo eto… Jednostavno smo došli do tačke gde se više nismo slagali najbolje i naša veza je naletela na zid. I dalje se volimo i oboma nam je veoma teško, ali to je život. Odlazak u Amsterdam nam je bio oproštajni put – napisao je jutjuber.

Screenshot: Instagram/bakaprase

Screenshot: Instagram/bakaprase

Kako je naveo, on će se na neko vreme povući sa mreža.

– Ja ću se povući sa mreža na neko vreme dok se ne presaberem jer sada ne znam šta želim u životu. Mislio sam da ću moći odmah da nastavim da snimam, i dominiram, kako sam rekao u jučerašnjem storiju, ali sada kada je činjenica da nismo više zajedno skroz jasna, iskreno, nemam snage… Nadam se da čete razumeti moju potrebu za mirom, posle onakvog kraja prošle godine i ovakvog početka ove godine. Sve vas volim – glasi Bogdanova poruka.

Screenshot: Instagram/bakaprase

Screenshot: Instagram/bakaprase

Posećamo, Baka je ranije otišao sa devojkom u Holandiju zbog pretnji koje je dobijao na društvenim mrežama nakon smrti njegove koleginice Kristine Kike Đukić, a onda se ipak vratio u Beograd.



Ubrzo po povratku u našu zemlju, Baka je uklonio sve fotografije sa Anjom na Instagramu, a isto je uradila i ona. Influenserka je potom okačila fotografije iz svog doma sa ljubimcem i dodatno podgrejala sumnje da nisu zajedno.

Inače, bivši par je početkom decembra otkrio javnosti da su dve godine zajedno, a njihovu vezu obeležile su i brojni skandali. Jedan od njih je i "seks skandal", kada je na mrežama osvanuo eksplicitni snimak pod nazivom "Baka Prase i Anja Bla", međutim oni su ubrzo otkrili da na snimku ipak nisu oni, a u prilog tome imali su nekoliko argumenata. 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence