Pretraži

„5 godina razlike“: Pevačica i tiktokerka podelila fotku na kojoj je gotovo neprepoznatljiva, pa zapalila mreže izdanjem u kupaćem (FOTO)

Influence
0
Foto: Instagram printscreen/t.popovska

Teodora Popovska, popularna tiktokerka i pevačica, prisetila se perioda od pre 5 godina kada je počela da se bavi mrežama, a razlika u njenom izgledu je i više nego očigledna.

Teodora se proslavila na TikToku raznim smešnim klipovima i skečevima, a nakon što je uplovila u vezu sa izvođačem i jednim od osnivača Generacije Zed, Reljom Torinom, ona je odlučila da započne i muzičku karijeru, te su njih dvoje postali prepoznatljiv dvojac.

Nakon nekoliko hitova koji broje milionske preglede, Popovska je u velikoj meri pauzirala svoju TikTok karijeru i skoncentrisala se na muzičku, ipak veliki deo njenih fanova potiče upravo sa ove platforme.

Tako je sad jedna fan stranica okačila njen snimak, koji je Teodora potom podelila na svom Instagramu i otkrila da je on nastao pre 5 godina. S obzirom na to da ona sada ima 19 godina, to bi značilo da na klipu ima 14, a razlika u njenom izgledu je drastična.

Foto: Instagram printscreen/t.popovska

Pevačica je ubrzo nakon ovog storija okačila i jednu fotku u kupaćem, a njen izgled je kao i uvek privukao veliku pažnju. Popovska je posvećene treninzima, što se i vidi po njenoj figuri, na račun koje često dobija brojne komplimente.

Foto: Instagram printscreen/t.popovska

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence