Pretraži

„Za takve stvari se ne laže javno“: Teodora Popovska na udaru komentara zbog estetskih korekcija, pa jednim odgovorom stavila tačku na nagađanja (FOTO)

Influence
0
Foto: Instagram printscreen/t.popovska

Teodora Popovska neretko na društvenim mrežama privlači veliku pažnju svojim izgledom, a sada je iskreno progovorila o estetskim korekcijama i otkrila da li je nešto radila na sebi.

Mlada pevačica i tiktokera svoju karijeru na društvenim mrežama započela je još kao tinejdžerka, a veliku pažnju počela je da privlači kada je uplovila u vezu sa Reljom Torinom, jednim od osnivača Generacije Zed, pored kog je uplovila i u muzičke vode.

Teodora danas važi za jednu od najatraktivnijih pevačica novog muzičkog talasa, a svojim fotkama na Instagramu neretko izaziva reakcije i muškog i ženskog dela publike. Poznato je da je influenserka posvećena i treninzima zahvaljujući kojim je dovela svoju liniju do savršenstva.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by POPOVSKA (@t.popovska)

Ona je sada odgovarala na pitanja svojih pratilaca, a jedno od njih odnosilo se na estetske korekcije, kao i da li ih je Popovska radila.

„Zašto lažeš da ništa nisi radila na sebi?“, napisao je neko.

„Ne lažem, ali je kompliment što misliš to. Za takve stvari se ne laže pogotovu ne javno, imam te sreće da za neke stvari imam dobru genetiku, a stvari koje mi se nisu sviđale na meni kada sam bila mlađa sam zavolela vremenom ili sam radila na njima prirodnim putem, disclaimer – nemam ništa protiv takvih zahvata, štaviše volim da ih vidim na devojci samo smatram da meni lično nisu trenutno potrebni, ako ikada u budućnosti doradim nešto na sebi znaćete“, napisala je Teodora iskreno.

Foto: Instagram printscreen/t.popovska

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence