Pretraži

Tamara Kalinić u Beogradu u društvu popularnog influensera: Razlog posete zaintrigirao mnogobrojne fanove koji se pitaju šta je prava istina (FOTO)

Influence
1
Foto:Printscreen/Instagram:tamara

Popularna modna influenserka Tamara Kalinić, koja živi i radi u inostranstvu, posetila je rodnu zemlju, a razlog njene posete zaintrigirao je njene mnogobrojne fanove.

Tamara važi za jednu od najpraćenijih, ali i najplaćenijih domaćih influenserki. Iako živi u inostranstvu, ona ne krije da je njeno poreklo sa Balkana, te važi za jedinu influenserku sa naših prostora koja je ostvarila zavidan uspeh u svetskom influensingu.

Zbog posla kojim se bavi ona često putuje, a kada ima vremena, destinacija koju rado poseti jeste Srbija. Kako u rodni Novi Sad, Tamara rado dolazi i u Beogradu, a juče je ona fotografijom iz srpske prestonice oduševila njene mnogobrojne fanove, ali i pokrenula mnogobrojne spekulacije.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)

Ona je podelila fotografiju koju je objavio modni dizajer i influenser PelađioDiaz, koji je poznat po svom jedinstvenom stilu i uticaju u modnoj industriji.

Naime, on i Tamara su pozirali u jednom automobilu, a kao lokaciju su obeležili Beograd.

„Sa mojom dragom Tamarom Kalinić u njenoj rodnoj zemlji“, napisao je on, pa onda fanove pozvao da pogađaju šta oni rade tu, dajući im tri mogućnosti.

„Hermes sastanak, film i serija ili traženje kuće“, naveo je on kao moguće opcije, a svaka od njih je na poseban način zaintrigirala publiku.

Njegovu objavu podelila je potom i Tamara koja je otkrila koliko joj znači kolega, kao i koliko se raduje što su se našli upravo u Beogradu: „Pelađo u Beogradu. Volim ovog čoveka puno“, napisala je ona.

Foto:Printscreen/Instagram:tamara

Podsetimo se, pre samo nekoliko dana Tamara se svojim mnogobrojnim fanovima požalila kako je postala žrtva internet prevare.

Naime, neko je na Instagramu napravio lažan profil Tamare Kalinić koji su predstavili javnosti kao njen privatni profil.

Kako je influenserka istakla ona nije sigurna šta je njihova namera, ali veruje da je glavni cilj uzimanje novca od fanova.

“Ljudi ovo je prevara! Ova osoba će sigurno pokušati da vas prevari, pita za novac ili ko zna šta, molim vas prijavite. Nemam nijedan privatan profil, moj jedini profil koji imam je ovaj – verifikovan“, napisala je Tamara na Instagram storiju.

Komentari (1)

  1. Tamara Kalinić je rođena u Sarajevu, tadašnja SR BiH u bivšoj SFRJ. Od mene dosta.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence