Pretraži

,,SVOJIM PRATIOCIMA SAM POSVETILA TETOVAŽU“: UkiQ ekskluzivno za IDJTV posle prvog miliona na TikTok-u

Influence
0
Photo: Instagram/uki_q

Tiktokerka koja je osvojila srca svojih fanova svojom, pre svega, različitošću, ali i maštovitošću i originalnošću, otkrila nam je kakav je osećaj kada iza sebe imaš armiju fanova koji te podržavaju, ali i da li oseća neku vrstu odgovornosti, s obzirom na to da se među tim fanovima nalazi i dosta dece, kojima su generalno ljudi na društvenim mrežama uzori i prema kojima se "kalupe".

Prelep, naravno, daje smisao ovome što radim, međutim, ja se osećam kao i pre – srećno! 999.999 i 1 milion ne pravi ogromnu razliku, nije mi toliko do broja, ali je lep povod da se obeleži i pamti. U svakom slučaju jako sam zahvalna za sve i svima, ali ne gledam ljude kroz broj, ni kao broj – započela je ona, pa dodala: 

  • Iskreno nisam preterano odgovorna osoba, što nije dobro, ali isto tako ne mislim ni da treba da osećam veliku odgovornost, jer onda ne bih uživala u ovome što radim. Osećala bih pritisak i to ne bih bila ja, ipak nismo mi ti koji treba da vaspitavaju decu koja nas prate, niti to želim. Ona imaju svoje roditelje, koji treba da im budu primer primer i uzor, a mi smo tu da ih zabavimo i motivišemo i trudim se da uvek to naglasim, da ja nisam i ne želim da budem bilo kome primer. Ja sam ja i to je sve.


Una je svesna svoje originalnosti i ističe da je to ono što nju i izdvaja na TikToku. 

Izdvaja me to što niko nije ja – jasna je ona, pa ističe da je svojoj armiji posvetila poseban poklon za ovaj jubilej.

– Ljudima koji me prate sam posvetila simboličnu tetovažu, tj više njih, jer to je nešto što za mene ima jako značenje i nešto što ću nositi kroz ceo život sa sobom i na meni – rekla je ona, a na svojim društvenim mrežama kasnije je i pokazala svoje tri nove tetovaže. 

Za kraj nam je otkrila i kako je njen dečko, Sergej Pajić, reagovao na ovaj njen uspeh. 

  • On je bio ishajpovaniji od mene. Čestitao mi je, naravno, bilo mu je jako drago, a sada je on na redu – zaključila je Una.  
Screenshot: Instagram/ uki_q

Screenshot: Instagram/ uki_q

 

Screenshot: Instagram/ uki_q

Screenshot: Instagram/ uki_q

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence