Pretraži

„Svima je bilo neprijatno“: Svađa Barbi Afrike i Uki Q trajala je mesecima, umalo su stigle i do SUDA, a tiktokerka je sada otkrila nove detalje njihovog odnosa

Influence
0
Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Jedna od svađa koja je obeležila influensersku scenu definitivno je bila ona između Barbi Afrike i Uki Q, a njih dve su u jednom trenutku zamalo stigle i do suda! Sada je Barbi progovorila o ovom sukobu, te je otkrila u kakvom su one odnosu danas.

Pre četiri godine, između Barbare i Une je vladala velika netrpeljivost, a njih dve su mesecima iznosile uvrede i prozivke na račun jedna druge. Čak su se i njihovi fanovi u jednom trenutku podelili i međusobno slali pretnje i uvrede na račun tiktokerki.

Kako je sve u jednom trenutku otišlo predaleko uključili su se i Barbarini roditelji koji su zamolili Unu da sve prestane, međutim kako nije došlo do odgovarajuće reakcije mlade influenserke, Barbi je bila prinuđena da joj pošalje opomenu pred tužbu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BARBARA MILENKOVIĆ (@barbiafrika)

Godine su prošle, tiktokerke su sazrele i iako nikad nisu izgladile odnos, one sukob nisu ni nastavljale. Posle dugo vremena, Barbi Afrika je u jednom podkastu progovorila o odnosu sa koleginicom, te je na samom početku otkrila kako je zapravo došlo do njihove svađe.

„Ja sam imala sa Unom svađu, ali nisam ja njoj nešto odgovarala, ona je mene prozivala. Meni u tom trenutku nije bilo svejedno, bila sam mlađa. Ona je nosila perike, ja sam posle od istog sponzora uzela perike, onda je mene ona isprozivala što ja nosim perike posle nje. Bukvalno glupost, ali onda se to nastavilo i ljudima se to svidelo, ljudi vole dramu“, ispričala je influenserka u „Voštcastu“.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Una Kablar (@uki_q)

Barbi je potom sve iznenadila i otkrila da je nedavno učestvovala sa Uki na jednom projektu, te je iznela i kako je izgledala njihova saradnja.

Fun fact, snimala sam sa Unom, ali to nije izašlo još. Kada je došlo snimanje te prve epizode, pošto sam ja voditeljka, a ona je takmičarka, i videlo se da je svima u toj prvoj epizodi bilo malo neprijatno, ne znaš kako će ko da reaguje. Nas dve smo se pojavljivale na istim mestima kada su žurke i to, ali nikad nismo imale odnos gde ja moram da pričam sa njom. Kad je prošla ta prva epizoda, od druge epizode je stvarno bilo jako kul. Nismo nas dve nešto preterano pričale jer se stvarno svašta izdešavalo ranije, ali da možemo da budemo na istom mestu možemo.“

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence