Pretraži

,,SVE ŠTO SAM RADILA SE DOČEKIVALO NA NOŽ“: Dunja Jovanić ekskluzivno za IDJTV o teškim momentima

Influence
0
Photo: IDJTV

Dunja Jovanić je po mnogo čemu posebna kada je domaća influens scena u pitanju, a za vreme karantina njen Instagram nalog je doživeo pravu ekspanziju. Ona je redovno zabavljala svoje pratioce na "lajvovima", ali i nesvakidašnjim sadržajem, međutim, za naše kamere je otkrila da ni kod nje nije sve baš tako sjajno i bajno, kao što se čini na Instagramu.



Ona je otkrila da je tokom prošle godine imala veoma teške trenutke, ali i šta ju je najviše pogađalo. 

– Imala sam ih više. Moram da kažem da mi je s vremena na vreme bilo teško, jer sve što sam radila se dočekivalo na nož. Ljudi su jednostavno imali više slobodnog vremena, pa verovatno i višak nezadovoljstva, jer je godina bila svima teška. U nekim momentima sam čak pomislila ,,Zašto ja ovo radim?". Ja ustanem i razmišljam kako ću da zabavim nekoga, a naravno usput i sebe samim tim, a tako mi se vraća. Međutim prebrodila sam sve te faze. Na kraju dana imam 31 godinu sada, vrlo dobro znam ko sam i šta sam, teško da neko može tek tako lako da mi poremeti moj svet – izjavila je ona, pa dodala i šta je to najviše pogađa generalno u životu.

– Povređuju me ogromne neistine, a nisam osoba koja će da sedne i da kaže ,,E, ljudi, to je tako i tako". Koliko god da ljudima to nije baš kristalno jasno, ja sam privatna osoba, a sa druge strane ja sam osoba koja se nikome ne pravda. Ne pravdam se svojim roditeljima, a kamoli ljudima koje ne poznajem lično – izjavila je Dunja, te podelila sa nama koja joj je izreka promenila njeno razmišljanje povodom ovoga. 

– Ako misliš da imamo problem, okreni me. Ako nemaš moj broj to znači da nemamo problem, zato što ti mene zaista ne poznaješ – završila je Dunja. 

U novogodišnjem izdanju IDJHOT Specijala vas očekuju i intervjui sa Miodragom Radonjićem, Nikolijom, Coronom i Teodorom, a u sledećem IDJHOT Specijalu gost će biti Baka Prase, koji će pričati o svemu što vas je zanimalo do sada, o ljubavi, karijeri, kao o usponima i padovima. 

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence