Pretraži

SVE MOŽE DA ČEKA, ŽIVOT JE SAMO JEDAN: Va Vana ujedinila influensere u predivnoj akciji, evo o čemu je reč (FOTO)

Influence
0
Photo: IDJTV

Va Vana i još osam influenserki su poručile pratiocima da ostanu kod kuće i time sačuvaju svoje živote i živote onih koje vole.

  • Hvala mojim divnim drugaricama i koleginicama koje su se odazvale ideji da zajedno svima vama pošaljemo ovu poruku. Zato što nam je stalo! Zato što mislimo da je bitno! Ostanite kod kuće! Ta kafa će vas čekati i kad sve ovo prođe, opet ćemo putovati, družiti se, deliti slike sa prelepih mesta, ljubiti se i grliti, praviti žurke i rođendane. Sve može da sačeka, a život je samo jedan. Zbog sebe, zbog onih koje volite i koji vas vole! Budite nam zdravi – glasi njihova poruka. 


  • Ovih dana čujemo sve više apela na ljude da se ne šetaju, da ostanu kod kuće. Svima nam je teško, navikli smo da izlazimo i družimo se i iz tog razloga želimo da sve ovo što pre prođe. Shvatajući da je ovo ozbiljna stvar odlučila sam se da konačno možemo našu popularnost upotrebiti na pravi način, jer mislimo da će naši pratioci da poslušaju apel ukoliko dolazi od osoba koje oni prate i kojima veruju. Kontaktirala sam svoje drugarice i koleginice kojima se ideja dopala i koje su me odmah podržale i bukvalno za jedan dan sastavile ovaj post i zato im neizmerno hvala. Uz malo sreće, kada se naša popularnost sastavi, ovo će doći do velikog broja ljudi i ja se nadam da ce nas oni poslušati. Ostani kod kuće, širi ljubav, ne virus! – rekla nam je blogerka.

Osim Vanje, ovu akciju su podržale i blogerke Ela Jerković, Anastasija Đurić, Mia Pucar, Ana Nedeljković, Biljana Petrović, Lorin Nukić, Jana Dačović, Nina Perić.

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence