Pretraži

O našem influenseru pišu Daily Mail i New York Post! Jutjuber nakon jezivog snimka sa medvedima postao tema svetskih medija

Influence
2
Foto: Instagram printscreen/@stefan_jankovich

Popularni jutjuber Stefan Janković Janko snimio je nekoliko klipova u kojima je pokazao kako se druži sa medvedima, kojima je izazvao veliku pažnju domaće, a po svemu sudeći i svetske javnosti.

Stefan je svoj Jutjub kanal pokrenuo krajem 2015. godine, a njega su na ovoj društvenoj mreži proslavili klipovi, takozvani „prenkovi“ koje je izvodio na prijateljima, porodicom, čak i nastavnicima u školi.

Tokom vremena njegove originalne ideje za klipove sve su više dolazile do izražaja, i privlačili sve više publike, pa danas njegov kanal broji preko 1,4 miliona pratilaca.

I premda je do sada jutjuber uglavnom imao domaću publiku, ipak njegov poslednji videi na Instagramu privukli su pažnju  velikog broja stranih korisnika društvenih mreža.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Stefan Janković (@stefan_jankovich)

Naime, Janko je pre nekoliko dana na svom Instagram nalogu objavio nekoliko videa u kom je pokazao kako je proveo 24 sata u šumi. Glavna drama ovih video je nastala nakon što se susreo oči u oči sa medvedom. Janko je u snimcima pokazao dramatične trenutke kada su mu medvedi prišli, a od prikazanih scena mnogima se zaledila krv u žilama.

Ovi klipovi naišli su na veliku pažnju Jankovih fanova – kako domaćih, tako i stranih, budući da se ispod njegovih klipova mogu videti komentari pratilaca na ruskom, turskom, španskom i engleskom jeziku.

Dok jedni čak nisu ni verovali da je klip stvaran, drugi su ostali šokirani ovom idejom.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Stefan Janković (@stefan_jankovich)

„Pretpostavljam odgovor, ali imam jedno pitanje – Da li je još uvek živ“, glasio je jedan komentar na engleskom.

Ovi komentari su čak podstakli Janka koji je odlučio da snimi i titlove na engleskom kako bi strana publika mogla da ga razume, a najavio je i izlazak novog klipa na Jutjub, gde će pokazati ceo dan koji je proveo u šumi.

Ove objave nisu privukle veliku pažnju samo korisnika društvenih mreža i domaće publike, već i svetskih medija, pa su tako portali „Daily mail„, „New York Post“, „AOL.com“, „Times Now“, „Daily Star“ i mnogi drugi objavili članak u kom su opisali ovaj Jankov „podvig“.

 

Komentari (2)

  1. Extra! Snimiće ih još par i to je to.. zanimljiv je ko Rusi koji vise sa krana jednom rukom.. itd itd.. Možda se prevarim pa poživi godinama.. Elem, nek svako bira sebi šta želi od života..

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence