Pretraži

,,ŠTO BI REKLA MOJA BABA PIDŽAMA JE ZA SE*S“: Dunja Jovanić o svom novom brendu

Influence
0
Photo: Instagram/imfashionbabe

Dunja Jovanić nedavno je lansirala svoj novi brend, a nama je otkrila i zbog čega se odlučila da to budu baš pidžame.

Ja sam oduvek nekako bila osoba koja provodi mnogo, mnogo vremena u pidžami, i znate ono kada vas mama od malena uči da kada uđete u kuću obučete ono za po kući, pa onda uveče pidžamu. Vremenom ustvari vi shvatite da postoji prečica, i da možete odmah da uletite u tu pidžamu. Ja u šali kažem da od 31 godine, koliko imam, 15 godina sam provela u pidžami, to je nešto što jako volim i bitno mi je da bude dobra pidžama. Kada me drugarice pitaju šta da mi donesu za rođendan, ja uvek kažem pidžamu, a one mi stalno pričaju kako imam dosta pidžama, ali nikada nije dovoljno pidžami – istakla je ona.



A onda nam je otkrila i kakva je njena zamisao bila kada se odlučila na ovakav korak.

Treba napraviti nešto u čemu će se svaka žena osećati prvenstveno, da se oseća dobro, da se oseća seksi. Moja prva pomisao bila je da kada ustaneš, nisi našminkana, nemaš neku vau frizuru, uglavnom si polu čupava, ali te ta pidžama čini da izgledaš onako, nisam se spremala ali sam tako sam slatka i seksi – dodala je ona.

Naziv "After sex" izazvao je veliku pažnju na društvenim mrežama i komentari su bili vrlo podeljeni, mnogima je ovaj naziv bio krindž, dok je drugima bio vrlo zanimljiv, pa nam je Dunja otkrila kako je nastalo to ime.

Ja uopšte nisam imala koncept kao da želim da nazivi budu na engleskom, to je sve dolazilo spontano. Pidžama je poslednja bila gotova, jer smo se baš dosta mučili sa njom. Međutim, spontano je prva dobila naziv, i to tako kada sam ja objašnjavala u proizvodnji koji efekat želim da dobijem od te košulje rekla ,,Je l znate ono kada u američkim filmovima ona prespava kod njega i ujutru ustane, zapali cigaru, skuva kafu i nema šta da obuče i onda obuče njegovu košulju" i onda smo se svi pogledali i rekli ,,Pa znači After sex" što bi rekla moja baba, znači pidžama je za se*s – objasnila je influenserka.

A ono što se najviše spekulisalo na društvenim mrežama, jeste da li pidžamu mogu da nose devojke koje prethodnu noć nisu provele sa partnerom, što je Dunji bilo veoma zanimljivo.

Ma naravno, to je bio samo onako sladak naziv za ono što smo mi želeli da dobijemo, zato što ja baš potenciram da ona treba da bude izgužvana ili što ja kažem drljava i treba da izgleda kao da je njegova – završila je Dunja.

Detaljan razgovor sa popularnom influenserkom imaćete prilike da pogledate u ponedeljak u novom izdanju emisije IDJHOT u podne.
 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence