Pretraži

STIŽE PESMA NA LETO? Dušan Petrović za IDJTV progovorio o muzičkom angažmanu

Influence
0
Photo: Instagram/ dusannpetrovic

Dok smo bili zaključani u karantinu i pod policijskim satom, mnogi poslovi su propatili, međutim, kako Dušan kaže, on sa tim nije imao problema. 

  • Kada je krenuo karantin, svi smo bili zatvoreni i tada nisam radio. Ali kasnije, mogu slobodno da kažem, ja se ni u jednom momentu nisam javljao, ni žalio, baš zato što je moj posao buknuo u koroni, jer su svi prešli na digital i svima su trebale fotke. Desio mi se i taj famozni snimak gde sam pevao, gde su skočili i pratioci i sve ostalo, i nekako je stvarno bilo puno obaveza i puno posla – započeo je on. 


Iako mu tokom pandemije ne manjka posla, jer mu pored fotografije odlično napreduje i brend ,,Pozitif", otkrio nam je kakav je njegov stav po pitanju muzike i izbacivanja pesme, koju njegovi fanovi željno iščekuju.

  • Moram da dam diplomatski odgovor ovde. Ja nikada ništa ne isključujem. Ja mnogo volim muziku i sve može. Svirao sam sintisajzer kad sam bio mali, gitaru, išao sam i u muzičku školu čak u jednom momentu, ali nikada nisam išao u tom pravcu. Međutim, nikad ne reci nikad. To kada bi se desilo, bilo bi kao šala. U fazonu ,,Ljudi, dajem vam dobru letnju pesmu". Ukoliko se stvarno desi neka dobra pesma, smatram da ako se dobro otpeva, uradi dobar spot, to je nešto što meni ne može da odmogne. Može samo da mi donese malo ili mnogo. Verujem da stvarno sve može, i zaista postoji mogućnost da se tako nešto i desi – iskren je bio Petrović, pa otkrio i da li ima posebnu želju za kolaboraciju sa nekim od kolega. 

  • Svako ko je talentovan i ko dobro peva. Ne mogu da kažem da ne bih snimio sa jutjuberom, jer moja drugarica Ruža Rupić je neko ko ubija kako peva i neko ko planira da se time bavi, ali voleo bih možda da se uradi nešto sa nekim, sa kim niko ne bi očekivao da bih uradio. Ja prvo nisam pevač, kada bi neki pevač želeo da uradi pesmu sa mnom, ja bih bio počastvovan, jer nisam ja tu neko ko je u poziciji da bira. Ali prvenstveno ja sam fotograf i gledam da u fotografiji budem što kvalitetniji i što bolji, pa možda i da van ovih granica počnem da radim, a muzika bi se desila za moju dušu – rekao je on. 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence