Pretraži

ŠTA JE BIVŠE TAMO TREBA I DA OSTANE: Ruža Rupić brutalno iskrena

Influence
0
Photo: Instagram/ruza_rupic

Ona je pre 5 godina krenula sa snimanjem klipova za jutjub, pa nas je zanimalo koliko se njen rad razlikovao na početku karijere i sada, i kako reaguje kada vidi neke svoje ranije klipove.

– Tada su mi bile zanimljivije neke druge stvari, ja sam tada snimala dosta jutarnje rutine, što mi generalno sada nije zanimljivo. Sada više snimam stvari koje sada radim, muzika, pevanje, nastupi, šminka, šminka je jedna od mojih najvećih ljubavi. Kada vidim neki svoj stariji klip, ja sam u fazonu što je ovo izašlo na internet, tada sam baš bila klinka, ja prva sebe ne bih gledala, hvala vam što ste me zapratili – iskrena je bila ona.



Obzirom da se sada bazirala više na muzičku karijeru, zanimalo nas je kakvi su njeni planovi za u buduće.

– Svakako planiram da krenem sa nastupima uskoro, samo da vidim kako će se odvijati situacija sa virusom, ja se sa bendom uveliko spremam. Nisam htela da krenem sa nastupima dok ne budem imala potpuno spreman repertoar pa mi je trebalo malo vremena, jer moram da se spremim za nastup, moram da imam malo više kondicije – rekla je ona

Kada je u pitanju njena pesma "Bivši" zanimalo nas je da li je nekome posvećena i da li joj se bivši javio nakon izbacivanja pesme.

– Možda jeste, možda nije, neka ostane enigma (smeh). Ali "Bivši" je jedna vrlo zanimljiva pesma, i donela mi je nekih super situacija u životu, ironična sam naravno. Šta je bivše tamo treba i da ostane, tako ja razmišljam u životu- bila je iskrena Ruža za kraj.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence