Pretraži

Srpski jutjuber prebačen na psihijatriju nakon što je pretio ubistvom i samoubistvom

Influence
0
Screenshot: Youtube/Огњен Костић

Drama je, kako prenose mediji, počela oko 9.30 u ulici Cara Dušana u njegovom rodnom gradu i trajala je gotovo deset sati.

Policija, pripadnici Vatrogasne brigade i Hitna pomoć izašli su na lice mesta, nakon što ih je pozvala Danielova majka i rekla da je jutjuber "psihički rastrojen".

U sred drame i intervencije policije, jutjuber poznat pod nadimkom Duluvara, objavio je na društvenim mrežama Instagram i TikTok fotografiju oskudno obučene devojke koja se nalazi u njegovom stanu, a potom i snimak gde je upitao policajca zašto je došao.

On je takođe u jednom trenutku izašao na terasu stana i uzviknuo:

– Nikad mi nije bio lepši dan, sve vas volim i Srbe i nacionalne manjine.

Srećom, sinoć oko 19 časova, policija je uspela da, bez ikakvih posledica, iz stana izvede Daniela, koji je odmah smešten u vozilo Hitne pomoći, a kako prenose mediji, jutjuber je sada zbrinut na odeljenju neuropsihijatrije u Kliničkom centru Vojvodine.

Podsećamo, Daniel je član ekipe humorstičke emisije "Dnevnjak", a ovaj jutjuber najveću pažnju privukao je snimkom u kom objašnjava kako su mu "voćkice život upropastile".

Podsećamo, početkom decembra javnost je potresla vest da je poznata jutjuberka i gejmerka Kristina Kika Đukić izvršila samoubistvo, jer je, kako se tvrdi, bila žrtva nasilja na internetu.



SOS linije

SOS telefon koji radi 24 sati, a na koji se javljaju stručnjaci sa sprečavanje samoubistva – lekari Klinike za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević" je 0800/309-309, opcija 1.

U slučaju da vam je potrebna pomoć, svakog dana možete pozvati volontere Centra "Srce" od 14 do 23 sati na broj telefona 0800-300-303 ili im pišite na mejl [email protected] ili na četu na sajtu www.centarsrce.org.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence