Pretraži

SRPSKA INFLUENSERKA PODELILA POTRESNU PRIČU O SVOM USVAJANJU: Majka ju je ostavila u Zvečanskoj sa samo dve nedelje, a sada je rešila da progovori o svemu! (VIDEO)

Influence
0
Foto: Instagram/teadespotovic

Prema njenoj priči, majka ju je sa samo 18 dana ostavila u Zvečanskoj, gde je već sa tri meseca usvojena od strane bračnog para koje i dan danas naziva svojim pravim roditeljima. Iako prvo nije imala želju da upozna biološku majku, ona je to ipak uradila sa svojih 17 godina.



Ja nisam želela da upoznam svoju biološku majku, ne zato što sam ja nju mrzela ili osećala bilo šta loše prema njoj, nego jednostavno nisam imala potrebu. Međutim, moj tata je seo i pričao sa mnom jako dugo, nekoliko dana, da ne kažem meseci i objasnio mi zašto treba da je upoznam – navodi ona u svom videu.

@despo7ovici Replying to @Andrijana Tosic ♬ original sound – Dorotea Despotovic

Majka joj je otkrila da je imala 19 godina kada je ostala trudna sa 20 godina starijim čovekom koji je već imao svoju porodicu, te je odlučila da je da na usvajanje. Oca nije upoznala iako tvrdi da on za nju zna.

Tea je više puta naglasila kako je zahvalna ljudima, svojim roditeljima, koji su je usvojili i kako ne može da zamisli da ima drugu porodicu od one koja joj je pripala. 

Njena emotivna priča je dotakla mnoge, a veliki utisak je izazvala njena hrabrost, snaga i zrelo razmišljanje. 
Tea sada ima i svoju porodicu, muža, dete, a pored TikToka bavi se i svojim biznisom. Zasnivanje sopstvene porodice joj je otvorilo i novi pogled na njenu priču. Kako ističe ne može sebe da zamisli da sa svojim detetom postupi onako kako je njena biološka majka sa njom.

@despo7ovici Replying to @Marija 🌺 ♬ original sound – Dorotea Despotovic

Ova mlada influenserka je u poslednjem videu otkrila svojim pratiocima da će promeniti ime.

Ja sam od svoje osme godine kukala kako neću da se zovem Tea, zato što to nije bilo ime koje sam trebala da dobijem. Ja sam trebala da se zovem Dorotea, međutim mom tati bilo glupo da mi da dugačko ime, kad već imam dugačko prezime. Mene celo detinjstvo ljudi zezaju kako sa TA peć ili tipa čaj (na engleskom tea)… Danas sam otišla u Opštinu i kad sam videla koja dokumentacija mi treba, iskreno pao mi mrak na oči i razmišljam da li da odustanem, pogotovo što moram 2 puta da vadim ličnu, ali što moj tata kaže ako od osme hoćeš toliko da je menjaš, promeni ga bar sad do kraja – ispričala je Tea u TikTok videu koji ima preko 20.000 lajkova, a neki tvrde da je Tea lepše ime, a drugi da je ime Dorotea ipak "pobednik".

@despo7ovici

Da li biste vi promenili ime? I da li ima neko ime koje baš ne volite😵‍💫
♬ Drift – Breskvica & Teodora

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence