Pretraži

,,SRAM VAS BILO“: Sara TKD se javno obratila i stala na put prozivkama

Influence
0
Photo: Instagram/saratkd7

Naime, Sara Damnjanović, poznatija pod pseudonimom Sara TKD koji koristi na svojim društvenim mrežama, oglasila se na svom profilu društvene mreže Instagram i rešila da odgovori na prozivke koje je pretrpela nakon što je bila pozvana od strane jednog grada na svečanu manifestaciju, gde su bila i deca.



Ona je okarakterisana kao loš primer za decu, što od strane medija, što od strane profesora, a povodom ovoga imala je i šta da kaže.

  • Dragi moji, došao je i taj momenat da se ovde obratim svima vama. O novonastaloj situaciji već danima bruji čitava javnost, sve televizije, novine i portali. Ono što se zapravo desilo imali ste prilike da čujete u emiisjama u kojima sam gostovala i imala prilike da demantujem sve netačne informacije – započela je Sara. 

Ona se u svom izlaganju koje je  podelila na svom Instagram profilu obrušila na profesorku likovne kulture, ali koju nije želela da imenuje, jer je kako kaže, već dovoljno medijskog prostora dobila zbog nje. Ona je sa fanovima podelila sadržaj koji je pomenuta profesorka objavila na svom Facebook nalogu, a koji je Damnjanovićevu izuzetno pogodio.

,, Decu uzrasta od 11 do 15 godina regrutuje da budu glupače i buduće prepravljene ku***tine bez mozga" pisalo je na pomenutoj društvenoj mreži od strane profesorke. 

  • Ja sam uvek pre svega učila decu da budu dobri ljudi, da se nikog i ničeg ne plaše, da rade na sebi i na svom obrazovanju a da je najgori način da potroše svoje vreme tako što će ići i komentarisati druge ljude – odbranila se Sara, pa dodala. 

  • Gledajte sebe, svoj život kako se jednog dana ne biste okrenuli iza sebe i shvatili da nemate apsolutno ništa, jer ste čitav život gledali onog boljeg od vas i trudili se da ga na bilo koji način ponizite ili uvredite, samo kako biste se vi osetili bolje. Hvala – završila je svoje izlaganje u klipu Damnjanovićeva. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

DA LI OVAKVO PONAŠANJE PRILIČI JEDNOM PROSVETNOM RADNIKU?!

Објава коју дели Damnjanovic👑Miss Asia Global (@saratkd7) дана 11. Окт 2020. у 9:05 PDT

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence