Pretraži

Šetala je najvećim svetskim pistama, a danas je verena za našeg reprezentativca: Nekadašnja manekenka podelila sliku iz detinjstva, jedan detalj svima zapao za oko (FOTO)

Influence
1
Foto: Instagram printscreen/sofijamilo

Sofija Milošević, nekadašnja manekenka i verenica fudbalera Luke Jovića, podelila je fotografiju iz detinjstva i raznežila mnoge pratioce.

Sofija je postala poznata srpskoj javnosti kao manekenka, a tokom svoje karijere radila je za istaknute svetske brendove i prošetala najpoznatijim pistama u Njujorku i Milanu.

Manekenka je pored svoje karijere pažnju neretko privlačila i svojim ljubavnim životom, a poznato je da je bila verena za Filipa Živojinovića, nakon čega je uplovila u vezu sa Viktorom Troickim, a potom i sa fudbalerom Ademom Ljaljićem.

Sofija je sreću na kraju pronašla pored Luke Jovića, sa kojim uživa u vezi od 2019. godine, a svoju ljubav su krunisali sa dva sina. Par bi uskoro trebao da stane i na „ludi kamen“, a prema saznanju medija oni planiraju čak dva slavlja, jedno u Srbiji, drugo u Italiji.

Influenserka je sada na svojim društvenim mrežama podelila sliku iz detinjstva, a mnogi su potom njen izgled uporedili sa izgledom njenih sinova.

Plave oči karakterističnog oblika i paž frizura sa šiškama krasile su Sofiju u detinjstvu. S obzirom na to da i njeni i Lukini sinovi, Aleksej i Teodor takođe imaju plave oči istog oblika, a njen stariji sin ima vrlo sličnu frizuru, mogli su se pročitati komentari koliko dečaci neodoljivo podsećaju na mamu.

Foto: Instagram printscreen/sofijamilo

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence