Pretraži

Modni komadi vredni preko 22.000 dolara: Sofija Milošević pokazala deo svojih letnjih aksesoara od čijih cena će vam se zavrteti u glavi

Influence
1
Foto: Instagram printscreen/sofijamilo

Bivša manekenka Sofija Milošević, supruga našeg fudbalera Luke Jovića, predstavila je fanovima deo svojih modnih aksesoara, a njihova ukupna vrednost premašuje 22.000 dolara.

Sofija je poznata kao neko ko veoma vodi računa o svom izgledu, a osim što dosta vremena ulaže kako bi održala svoju izvajanu figuru, ona takođe izdvaja vrtoglave svote novca za svoje odevne kombinacije.

Nije tajna da bivša manekenka voli da kupuje komade poznatih brendova, a sada je na dve fotografije pokazala da samo njeni modni aksesoari vrede čitavo bogatstvo.

Naime, ona je prvo objavila fotografiju na kojoj je pokazala nekoliko pari njene omiljene letnje obuće. Prvo što privlači pažnju na ovoj objavi jesu dva para Hermes sandala. Cena ova dva prelepa komada zajedno iznosi preko 1.500 dolara.

Osim Hermes komada veliku pažnju su privukle i papuče marke „Chanel“ čija cena na internetu doseže čak 2.000 dolara, a pored njih tu su bile i roze sandale na štiklu, istog brenda, za koje je Sofija više puta isticala da su joj omiljene, a čija cena na internetu ide i do 1.800 dolara.

Ovu fotografiju upotpunile su i jedne ljubičate sandale na štiklu modne marke „The Attico“, čija je cena bila nešto skromnija, pa se tako na internetu mogu naći za 500 do 700 dolara.

Foto: Instagram printscreen/sofijamilo

I premda su se samo na ovoj fotografiji pronašli odevni komadi vredni preko 6.000 dolara, fotografija koju je ona objavila malo pre ove vredi i tri puta više.

Naime, na drugoj fotografiji ona je snimila svoje kupaće kostime, šešire i torbice, a cena samo jedne crne torbice sa šarenim printom, marke „Chanel“ iznosi čak 4.150 dolara.

Šešir istog brenda i sa istim printom košta neverovatnih 750 dolara, a od brenda „Chanel“ na ovoj fotografiji su se pronašli i još jedan šešir sa šarenim printom, zatim kačket za koji je Sofija izdvojila 1.700 dolara, a za kraj i trobica čija cena iznosi oko 7.000 dolara.

Foto: Instagram printscreen/sofijamilo

Na ovoj fotografiji se izdvojio i kupaći „Louis Vuitton“ čija vrednost iznosi 1000 dolara, a u kom je manekenka nedavno pozirala, kao i jedan kupaći marke „Dior“ čija cena takođe iznoi oko 1000 dolara.

Pored ovih „detalja“ na ovoj fotografiji se pronašlo još nekoliko odevnih komada za koje ne sumnjamo da Sofija nije štedela, pa tako vrednost druge fotografije premašuje 22.000 dolara.

 

Komentari (1)

  1. Koliko komada skupe garderobe ima pobednica u takmicenju iz matematike ili pobednik u taknicenju iz fizike u odnosu da ovu „udavacu“, lovca na fudbalere i bivsu devojku Adema Ljajica kojoj je jedini posao da juri fudbalere i alimentacije…

    Dokle vise?

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence