Pretraži

Ovaj detalj o njoj je malo ko znao! Sofija Milošević otkrila čime se bavi više od 10 godina, priznanjem iznenadila fanove! (FOTO)

Influence
0

Nekadašnja manekenka i influenserka Sofija Milošević, važi za jednu od najatraktivnijih na našoj sceni, a sada je otkrila nešto više o svojim navikama zahvaljujući kojima održava vitku figuru.

Sofija je ostavila veliki pečat na manekenskoj sceni, a s obzirom na to da je tokom svoje karijere šetala i svetskim modnim pistama za neke od najvećih kuća mode, neretko je bila predmet komentara kako domaćih, tako i stranih medija.

I sada, influenserka pleni svojom lepotom i karakterističnim crtama lica, a takođe privlači veliku pažnju i svojim izgledom. Ovog leta smo više puta imali priliku da je vidimo u kupaćem kostimu, a ona je u nekoliko navrata otkrila svojim pratiocima na društvenim mrežama da svoju figuru održava u teretani.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SOFIA MILO (@sofijamilo)

Međutim, Sofija je sada podelila i da se već godinama aktivno bavi jednim sportom, što će možda iznenaditi njene verne fanove. Naime, odgovarajući na najzanimljivija pitanja na svom Instagramu, ona je otkrila da se bavi boksom.

„Koliko dugo treniraš kik boks?“, glasilo je nečije pitanje.

„Treniram već 12 godina i ne kik boks, već boks“, otkrila je manekenka.

Foto: Instagram printscreen/sofijamilo

Na iznenađenje mnogih, Sofija je odgovorila i na pitanje o kilaži, te otkrila da li i koliko često ima naviku da stane na vagu.

„Ne merim se, jer mislim da to opterećuje, ogledalo mi je glavna smernica za to kako izgledam“, priznala je ona.

Foto: Instagram printscreen/sofijamilo

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence