Pretraži

Snimcima zapalila Instagram: Nina Đogani pokazala rezultate napornih treninga, izvajano telo u prvom planu (FOTO)

Influence
0
Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Mlada influenserka Nina Đogani privlači sve više pažnje na društvenim mrežama, a najnovijim snimcima izazvala je lavinu komentara na račun svog izgleda.

Poput svoje starije sestre, Lune Đogani, Nina je pod lupom javnosti još od ranog detinjstva zbog poznatih roditeljka, densera Gagija Đoganija i pevačice Anabele Atijas.

Iako je u svojim tinejdžerskim godinama, za razliku od sestre, izbegavala medijska eksponiranja i nije bila toliko aktivna na društvenim mrežama, u poslednjih par godina se situacija značajno promenila.

Ninu danas na društvenim mrežama prati više od 100 hiljada ljudi, a ona neretko kači brojne detalje svog privatnog života. Tako je posebnu pažnju nedavno privukao njen završetak srednje škole, a na dodeli diploma se okupila cela njena porodica, dok je Nina na maturi zablistala u provokativnoj crnoj haljini.

Poznato je da je mlada influenserka posvećena treninzima, te da vodi računa o ishrani i izgledu, a sada je još jednom pokazala rezultate čestih poseta teretani, nakon čega je izazvala brojne reakcije svojih pratilaca.

Nina se najpre snimila u toku vežbanja i pokazala jednu od vežbi koja je doprinela njenom izgledu, a potom u ogledalu pokazala ravan stomak sa pločicama, kao i njenu izvajanu figuru.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence