Pretraži

SMRTNO JE ŽELELA DA LIČI NA NJU: Tragično preminula dvojnica Kim Kardašijan

Influence
0
Instagram/printscreen

Ova 34-godišnja Kristina preminula je u bolnici samo nekoliko sati nakon operacije, a tužnu vest je potvrdila njena porodica.Oni su na stranici GoFundMe pokrenuli akciju skupljanja novčanih sredstava za njen poslednji ispraćaj. U saopštenju na stranici porodica je izrazila šok i tugu zbog njene smrti, a opisala je i šta se tačno dogodilo.

"S dubokom tugom i neizmerno teškog i slomljenog srca moramo podeliti najpotresniju, nesrećnu i neočekivanu vest o smrti naše predivne voljene ćerke i sestre Kristine Ešten Gurkani. Ti ćeš zauvek biti naš anđeo čuvar", objavili su.

Opisali su je kao jako brižnu i slobodnu dušu punu ljubavi koja je uvek nalazila vremena da izmami osmeh na bilo čije lice s kim god bi se susrela. Mnogi njeni obožavatelji i pratioci odali su počast zvezdi na društvenim mrežama.

"Ne poznajem je, ali videla sam je na Instagramu i mislila da je stvarno lepa, ali tako je tužno da je preminula nakon plastične operacije. To je zastrašujuće", "Jako sam šokiran i tužan zbog ove iznenadne vesti. Njoj, kao i drugim Instagram modelima, iskreno sam se divio i imao puno poštovanja prema njoj", "Sećam se kada mi je čestitala rođendan u objavi. Jako ćeš mi nedostajati, Kristina Ešten Gurkani, počivaj u miru", neke su od poruka koje su joj uputili.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence