Pretraži

Šlic do kuka i duboki dekolte: Đina Džinović istakla sve atribute, mreže ne prestaju da bruje o njenom izgledu (VIDEO)

Influence
0
đina džinović

Mlada influenserka Đina Džinović privukla je veliku pažnju svojim izgledom u najnovijim klipovima koje je izbacila na društvene mreže.

S obzirom na to da je dete poznatih roditelja, folkera Harisa Džinovića i dizajnerke Meline Džinović, Đina je pod budnim okom javnosti još od detinjstva. Ona je pre nekoliko godina postala aktivna na društvenim mrežama, te njen privatni život na Instagramu prati više od 130 hiljada ljudi, dok je na TikToku ta cifra dostigla 230 hiljada.

Influenserka privlači veliku pažnju svojim izgledom, a u medijima se često polemisalo i o korekcijama koje je do sada radila na sebi. Tako je Đina nedavno otkrila da je ponovo radila usta, a poznato je i da je radila takozvanu „hip dips“ korekciju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Djina Dzinovic (@djinadzinovic)

Ona je neretko govorila i o ishrani, te priznala da vodi računa šta jede, kao i da trenira kako bi održala vitku figuru. Da je ovo itekako imalo uticaja na njen izgled, pokazala je popularna influenserka najnovijim snimcima na TikToku.

Đina je, naime, u dugoj crnoj haljini istakla sve atribute, te izazvala lavinu reakcija. Ona se snimila u haljini, koja je sa jedne strane imala šlic gotovo do boka, a koja je sa druge strane u potpunosti otkrivala njen stomak. Takođe, haljina je naglašavala i njene grudi, te je iako duga više otkrivala, nego pokrivala.

@djinadzinovic💙♬ original sound – 🔥

Ona je na svom profilu okačila dva klipa koji su za kratko vreme prikupili stotine hiljada pregleda i svaki broji više od 20 hiljada lajkova, kao i brojne komentare njenih pratilaca.

„Možda najlepša devojka na TikToku“, „Riba i po“, „Kako si zgodna“, „A realno najlepša devojka“, bile su samo neke od reakcija njenih fanova.

@djinadzinovic♬ original sound – 𝑳 𝑽🧚🏼‍♀️

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence