Pretraži

„SLAO MI JE UŽASNE PORUKE“: Evo zbog čega je Lea je prekinula prijateljstvo sa najboljim drugom (VIDEO)

Influence
0
Photo: Instagram/lastankovic

Lea je danas jedna od najuspešnijih influenserki, ali njen put do vrha nije bio nimalo lak.

Kako je otkrila, ona je već na samom početku snimanja za Jutjub prekinula prijateljstvo sa najboljim drugom, pre svega jer joj nije pružio podršku, već ju je, štaviše, ismevao:



  • Vratila sam se sa mora, sad uživam, blejim na telefonu i slučajno uđem na mesindžer i prvo mi iskoče poruke sa mojim bivšim najboljim drugom sa kojim sam završila svaku komunikaciju 1. novembra 2015. godine, kada me je strašno uvredio – započela je ona, pa otkrila šta se tada dogodilo:

Poslao mi je poruku koja je glasila da bi njega bilo sramota da kači snimke kao ja na Jutjub, a ja sam mu odgovorila da bi mene bilo sramota da to izjavim. Onda je on nastavio sa užasnim porukama, rekao je da je samo iskren, pitao me je zbo čega to radim, zašto se na taj način blamiram…. – prisetila se Lea i dodala:

  • U sledećoj poruci je napisao "šta koga boli šta si ti dobila iz Francuske, tako treba da razmišljaš. Baš se vidi da si materijalista…Meni je žao zbog toga. Mi sedimo i ne verujemo…Nastavi da se blamiraš" – glasile su poruke koje joj je poslao.
@lastankovic

Story time❤️ Sta vi mislite o ovome?
♬ original sound – Lea Stankovic

Ona je odlučila da ne želi da pređe preko toga i od tada više sa njim nije progovorila ni reč.

  • Ja mu nikada više nisam odgovorila jer sam zapravo videla u prethodnoj poruci da on sedi sa drugovima i ismeva me. Do tog momenta mi je bukvalno bio najbolji drug sa kojim sam sve delila i od kog sam pre svega očekivala da mi bude podrška u tome što sam želela da radim – iskrena je influenserka.

Ipak, sada, kada sagleda stvari, ona je postigla mnogo, dok se njen bivši prijatelj nije pomakao sa te tačke:

–  I sada, sedam godina kasnije, imam 800.000 subskrajbera, a tada nisam imala ni pet pratilaca. Mogu samo da kažem da mi je drago što sam u tom trenutku bila istrajna i koliko god da mi je bilo teško, prekinula svaku komunikaciju sa osobom koja mi je bila toliko draga. Zaista sam srećna što nikada nisam posustala…Kada pitate šta je teško vezano za ovaj posao, pa eto, ovakve neke stvari. Ali sada sam srećna osoba, a on očigledno ništa nije naučio iz toga – zaključila je Stankovićeva.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence