Pretraži

SKUPIO MILION DOLARA ZA JEDAN DAN: Jutjuber pokrenuo najveću akciju ikada na toj platformi (VIDEO)

Influence
0
jutjub
Photo: Instagram/mrbeast

Više od 600 jutjubera se udružilo u najvećoj donatorskoj akciji koju je popularna platforma ikad doživela. Reč je o prikupljanju 20 miliona dolara do kraja godine kako bi se zasadilo 20 miliona novih stabala.

——————– Sponsored ——————–


Naime, akciju je organizovao Džimi Donalds na Jutjubu poznat kao Mr. Beast, a koji je inače poznat po čestim donacijama. Njemu su se pridružili i poznati jutjuberi Mark Rober, Ret i Link, Maršmelo, Ajdžastin, Džekseptikaj čiji kanali broje milionske pretplatnike itd.

Donaldson je pozvao i ostale zainteresovane kolege da se priključe, a akciju je opisao kao najveću Jutjub saradnju svih vremena.Ceo plan je jednostavan: Jutjuberi su počeli da objavljuju snimke koristeći heštag inicijative #TeamTrees i time zamole svoje pratioce za donacije, a Jutjub je pristao da pokrije sve troškove transakcije novca.

Cilj ovih jutjubera je da preplave ovu platformu snimcima na ovu temu kako bi Jutjub svima na početnim stranama počeo više da izbacuje video snimke o klimatskim promenama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Go donate, $1 plants 1 tree! Link in bio

A post shared by MrBeast (@mrbeast) on Oct 26, 2019 at 1:59pm PDT


Ideja da se zasadi 20 miliona stabala je došla iz činjenice da je Mr. Beast u maju dobio 20 miliona pretplatnika, a izazov su mu postavili upravo oni.

Jutjuber i njegovi prijatelji su u samo jednom danu uz pomoć dronova zasadili 300 stabala i time želeli da pokažu da Jutjub ima i dobre strane.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence