Pretraži

SKROZ SMO DRUGAČIJI, ALI GA OBOŽAVAM: Anna Lazarević želi da snimi duet sa Rastom (VIDEO)

Influence
0
Screenshot: Youtube/IDJTV™

Budući da je mlada jutjuberka i pevačica ostvarila veliki uspeh sa pesmom "Čokolada", jedan fan ju je pitao da li razmišlja o duetu sa nekim pevačem.

Anna je otkrila da veoma voli Rastu kao izvođača, kao i njegove pesme.

– Možda je ovo zanimljivo gledaocima, ali ja zaista obožavam Rastu i svaku njegovu pesmu – rekla je ona.Jutjuberka je izrazila želju da snimi duet sa njim. 

– Mislim da bi bilo kul da snimimo duet, jer smo dosta različiti. Ja sam onako jutjuberka koja tek prelazi u pevače i snima drugačije pesme nego on, ali mislim da bi mogao da napravi neku numeru za koju bi se prilagodili – objasnila je Anna.

Pogledajte emisiju "One on one" u kojoj je Anna odgovorila na pitanja: "Koji jutjuber joj je na blok listi?", "Da li su ona i Janko nekada bili u vezi?", "Zašto joj se fanovi zovu baš vukovi?", "Muzika ili Youtube?", "Da li joj smeta kada kažu da jutjuberi pevači ne postižu uspeh kao ostali?", " Koja njena pesma joj je najdraža?", "Da li je razmišljala da se vrati fudbalu?", "Da li joj smeta to što pričaju da se promenila?", "Šta je za nju sreća?", "Koje su njene tri najveće mane?" i "Na šta je najviše ponosna?"

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence