Pretraži

SESTRU UKI Q PRETUKAO MUŽ: Udarao joj glavom o pločice, povredio i dvomesečnu bebu (VIDEO)

Influence
0
Screenshot: Instagram/ uki_q

Uki je podelila uznemirujući snimak modrica i podliva koji su nastali usled okršaja sestre i zeta, a potom detaljno opisala šta se izdešavalo tokom protekle noći.Kako se vidi na snimku koji je objavila, njena sestra je pretrpela strašne udarce od svog supruga, a onda joj takođe navodno pretio da će joj oduzeti starateljstvo nad detetom ako se razvede od njega.

Muž moje sestre je večeras pretukao moju Saru skoro namrtvo. Uzeo joj je glavu i udarao njenom glavom o pločice, stiskao je za vrat u pokušaju da je udavi a nakon toga udarao šakama iz sve snage. Pritiskao bebu staru dva meseca i pravio modrice, uz pretnje da će joj oduzeti starateljstvo ako se razvede od njega – napisala je tiktokerka i dodala da je D. H. svoju suprugu i dete odvezao u bolnicu, a zatim pobegao.

Screenshot: Instagram/uki_q

Screenshot: Instagram/uki_q

 

Nakon što je unakazio, dovezao je na VMA i pobegao dok mu nisu došli tata i brat jer je tatin sin. Došli su smejući nam se pred policijom uz dobacivanja sa očeve strane kako je ponosan na svog sina i kako će tek da bude. Nakon što smo rekli da ćemo sve da objavimo javno, njegov tatica počeo je da preti uz reci kako on ima lek i za to jer misli da novcem može sve da reši. U najboljem slučaju biće kažnjen samo zabranom prilaska iako je prebio moju sestru večeras skoro na smrt i još uvek ne znamo koje su joj sve posledice od njegovih povreda – napisala je Una.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Una Kablar (@uki_q)

Prema rečima tiktokerke, sve se izdešavalo sinoć oko 21 čas. Uninoj sestri su, kako je navela, snimali vrat, grudni koš, glavu, pluća, a podnela je i krivičnu prijavu policiji. Unina sestra se, kako je napisala, u jednom trenutku i onesvestila.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence