Pretraži

Sestrama Sari i Anji Tkd obili kuću, pa se oglasile (FOTO)

Influence
0
Photo: IDJTV

Porodica Damnjanović nije bila kod kuće u trenutku obijanja, ali kada su stigli u svoj dom zatekli su haos i njihovog psa koji je preživeo veliki stres.

Anjina i Sarina majka, Aleksandra, podelila je na Fejsbuku više detalja o tome što se desilo.  • Noćas između 20h i 00h obijena nam je kuća!!! Dona je bila kući i zadobila je udarac u predelu desnog kuka od strane skotova!!! Skotovi su nam obili kuću, celu kuću su nam digli u vazduh! U stanju šoka smo bili kad nam je sin javio… Kad smo stigli, zatekli smo Donu koja se tresla, nije mogla da ustane… Meni su iz hitne dali lek za srce. Skotovi su nam napravili haos od kuće! Htedoh da ostanem kući, ali me je nešto vuklo da krenem na put, da izađem iz kuće. Pitam se samo šta bi bilo da sam ostala… Donu i pretrpljenu štetu i stres im neću oprostiti! 05:03 izašli su forenzičari, odradili su svoj posao… A mi sedimo i gledamo strahotu…lom…štetu… Moje srce je htelo da prepukne od bola! U jedno sam sigurna i verujem da onaj odozgo vidi sve!!! – piše u postu Sarine i Anjine majke, Aleksandre Damnjanović, koji je Anja okačila na stori.

  • Sinoć smo pretrpeli ogroman stres, treba se oporaviti od svega – dodala je Anja Tkd.

Photo: Instagram/anjatkd

Photo: Instagram/anjatkd

Sara Tkd je potvrdila na svom Instagram profilu priču svoje sestre i majke.

  • Nismo smeli da uđemo u kuću pre policije. Strahinja i njegovi drugovi su Donu izveli napolje odmah čim su došli. Bila je u ćošku i tresla se. Celu noć se budila, nije mogla da se smiri ni dok je spavala – otkrila je Sara i dodala:
Photo: Instagram/saratkd7

Photo: Instagram/saratkd7

– Dona je sad dobro, doživela je veliki stres. Nisam imala u planu da se oglašavam, ali videli ste kod Anje i mame.

Screenshot: Instagram/saratkd7

Screenshot: Instagram/saratkd7

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence