Pretraži

Sergej Pajić priznao da bi se pomirio sa Vojažem!

Influence
0
Photo: Instagram/pajicsergej_official

Podsećanja radi, Baka Prase i Voyage su obeležili prošlu godinu dramom, a u distreku koji je Bogdan snimio, Sergej Pajić je glumio Veruovića.

Zbog ovog postupka mladi izvođači su stavili tačku na prijateljstvo, a Pajić je sada, skoro dve godine nakon tog događaja, u jednoj emisiji rekao da je moglo i bez toga i da bi se pomirio sa Mihajlom. 



Sergej je komentarisao Mihajlovu muziku, ali i njegov profesionalni razvoj, te istakao da je jedan od boljih na sceni i izrekao mnogobrojne komplimente na račun Veruovića. 

  • Vojaž je krenuo priču sa strancima. Posle njegove pesme ,,Pleši" su ljudi počeli strance da cimaju. Kida sada, svaka mu čast. Pokidao je brat. Realno, doveo je dril na Balkan. Znaš da nisam dobar sa njim i vidiš da nisam ništa loše rekao – rekao je on voditelju i priznao da bi želeo da se pomiri sa njim i da je moglo i bez te drame koja se desila. 

Sergej je gost u novom izdanju IDJHOT-a a na pitanje ,,Ko je trenutno najbolji artist na našim prostorima" je odgovorio sa ,,Voyage i Nucci", a šta Sergej misli, da li će ih prestići – pogledajte sutra, od dvadeset časova na vašoj omiljenoj muzičkoj televiziji. 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence