Pretraži

Sergej Pajić otkrio kako ga je tata posavetovao nakon raskida sa Uki Q

Influence
0
Photo: Instagram/pajicsergej_official

Kako Sergej kaže, sada je odlično i posvetio se muzici u potpunosti, a s obzirom an to da uskoro izbacuje novu numeru sa specifičnim nazivom, nama je otkrio kada je on to divljao. 

  • To divljanje se definitivno desilo nakon raskida. Zato i ide ta pesma ,,Kad podivljam". Poprilično je autobiografska – rekao je on i otkrio šta misli kako će publika reagovati. 

  • Očekujem da će da bude veliki bum i preokret u mojoj karijeri. To je nešto što ljudi nisu očekivali od mene. Razlikuje se i po melodiji i po tekstu. Sada sam dosta oštriji. 



Pored numere koja tek treba da izađe, Sergej je otkrio i da su prethodne numere posvećene upravo Kablarovoj, a rekao nam je i zašto su krili da su stavili tačku na svoju romansu prvih par meseci. 

  • Prvo je meni trebalo dosta vremena da prihvatim neke stvari, pa sam tek onda bio spreman da to sve kažem i javno. Sada nemam problem sa tim, ali nije bio trenutak da kažem. Hteo sam da bude što privatnije. Nećemo da gradimo karijeru na osnovu raskida. 

S obzirom da je Una ta koja je inicirala raskid, Sergej nam je otkrio kako se sada oseća, ali i da li će, kada nađe novu devojku, vezu eksponirati javnosti. 

  • Raskid je bio sporazuman, ali definitivno je ona inicirala. Sada sam bomba – rekao je on, pa dodao:

  • Nisam našao novu devojku, niti imam vremena za to, a i kada nađem ona sigurno neće biti javno eksponirana sa moje strane, tako da to niko neće čuti, a ni znati. 

Popularan bivši par je jedan od retkih koji se nakon kraja ljubavi nije blokirao, niti obrisao sa društvenih mreža.

  • To je zato što nismo klinci, nismo se ni blokirali. Glupo mi je uopšte o tome da pričam. Mi smo i dalje OK, nema potrebe ni za kakvom mržnjom, niti otpraćivanjem. Čak i da se to desilo, kome to bilo šta znači. 

Kako svake nedelje gori IDJTV žurka na Freestyler-u, tako je bilo i ove nedelje, a istu su posetili i Una i Sergej, a sa pomenute žurke su isplivale njihove poprilično prisne fotografije, pa nas je zanimalo da li su možda pričali o pomirenju. 

  • Nismo pričali o pomirenju. Dogovorili smo se da više nećemo da se izbegavamo, pošto do tada nismo imali nikakav kontakt. Mi i kada nismo imali kontakt nismo bili posvađani, samo su te neke strasti morale da se smire nakon raskida, pa smo sada opet OK. 

Kada god bi Una posetila Sergejevu kuću u Bosni, fanovi su imali prilike da vide kako je bliska sa njegovom mlađom sestrom Sofijom, a Pajić je otkrio i da li je ona reagovala kada je čula da više nisu zajedno. 

  • Sofija je mala, ona ništa to ne zna. Ona je kao popularna među klincima, ali ona ni ne zna šta je Instagram, tako da nije imala neku reakciju – rekao je on, pa se osvrnuo na roditelje i kako su ga posavetovali.

  • Meni se roditelji nikada nisu trpali ni u šta što sam radio, nikada me nisu forsirali ni na šta. Kada sam im rekao, rekli su ,,Dobro, sine, idemo dalje". Tata mi je dao savet, rekao je ,,Ako se vratiš na staro, opet će sve isto da bude". Mama ništa nije rekla, nisu oni u fazonu da se petljaju, a i realno, nije njihova stvar. 

Za kraj, pevač je stan na put spekulacijama oko njegove poslednje tetovaže i otkrio nam da li je zaista u pitanju Unino oko preko njegovih leđa.

  • Jeste. Ta tetovaža meni predstavlja jedan period života gde sam odrastao, pošto i dalje odrastam. To predstavlja neki lep period koji sam proveo sa njom. To nije samo oko, ima dosta značenja, ima i nož kroz oko i dole pauk. Sve te tetovaže imaju posebno značenje. 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence