Pretraži

„Doživela sam brojna razočarenja u protekle 3 godine“: Saška Veselinov otkrila kako je biti deo porodice Đoković, pa iznela malo poznate detalje o sebi

Influence
0
Foto: Instagram printscreen/saskaveselinov

Modna dizajnerka i influenserka, Saška Veselinov Đoković, otvoreno je progovorila o brojnim stvarima koje već duže vreme interesuju javnost, a između ostalog otkrila je brojne detalje o životu kao deo porodice Đoković, kao i o svojim ličnim ambicijama i dostignućima.

Saška je veliku pažnju javnosti skrenula na sebe udajom za Đoleta Đokovića, najmlađeg brata proslavljenog tenisera Novaka Đokovića. Ipak i pre ulaska u vezu sa njim, ona je bila deo javnog sveta, a od čak i kao deo ove porodice, uspela je da izgradi ime za sebe, o čemu je sada odlučila da progovori.

Kada smo se Đorđe i ja upoznali, bila sam u jednom od najdinamičnijih razdoblja svog života – radila sam tri posla. Bila sam voditeljka na televiziji, iza sebe sam imala više od 20 snimljenih muzičkih spotova, takmičila sam se na svetskim izborima lepote i osvajala titule, fotografisala za editorijale i kampanje, pa čak i statirala u domaćim serijama i filmovima. Takođe, bila sam prvi službeni influenser Odbojkaškog saveza Srbije, što je bila velika čast za mene. Finansijski sam postala nezavisna već sa 17 godina, a poslednji razred srednje škole završila sam vanredno zbog angažmana u modelingu u inostranstvu“, otkrila je ona za „Net.hr“, pa priznala šta joj je to život sa Đoletom doneo.

„Jasno mi je da je za određene ljude moje ime postalo poznato tek kada su mediji saznali za našu vezu, no smatram da to mnogo govori o sastavu vrednosti u kojem danas živimo. Da je u mojoj prošlosti bilo nekih pogrešnih koraka, verujem da bi se o tome već davno pisalo i komentarisalo. Ipak, život s Đoletom otvorio mi je vrata za dalje ostvarenje moje kreativnosti i snova. Naučio me je kako sanjati velike snove. Osim svega, on je bio i ostao moj najbolji prijatelj, oslonac i bezrezervna podrška.“

Iako ima samo reči hvale za supruga i porodicu Đoković, Saška priznaje da je na samom početku osećala veliki teret, kao i da je pre ovog ljubavnog odnosa bila mnogo opuštenija.

„Osećala sam ogroman teret, to je tačno. Pre naše veze, imala sam utisak da sam bila mnogo opuštenija i spontanija osoba. Volela sam upoznavati nove ljude, bila sam izuzetno komunikativna i društvena. Međutim, s vremenom, kako su se ljudi u mom okruženju menjali i počeli me gledati drugačije zbog veze s Đoletom, doživela sam brojna razočaranja u protekle tri godine. Bilo je mnogo situacija u kojima su pojedinci pokušali da me iskoriste na razne načine, što je na kraju dovelo do toga da se zatvorim“, bila je iskrena influenserka.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence