Pretraži

Uputila mu snažnu poruku: Saška Veselinov se oglasila nakon istorijske pobede Novaka Đokovića, pa prokomentarisala sliku koja je obišla svet (FOTO)

Influence
1
saška veselinov
Foto: Instagram printscreen/saskaveselinov

Saška Veselinov, supruga najmađeg Đokovića, nakon Novakove jučerašnje pobede uputila je posebnu poruku našem teniseru, ali prokomentarisala i viralnu fotku koja je obišla svet.

Na Olimpijskim igrama u Parizu, naš proslavljeni teniser je zabeležio još jedan neverovatan uspeh u svojoj bogatoj karijeri i osvojio zlatnu medelju. Olimpijska zlatna medalja je bila jedina koja je nedostajala Novakoj kolekciji, te je teniser ovom pobedom oborio sve svetske rekorde.

Cela nacija je sa nestrpljenjem pratila jučerašnje finale, a nakon njegove pobede usledile su brojne čestitke na društvenim mrežama. Njemu su poznate ličnosti, glumci, pevači, influenseri uputili javno poruku, a izdvojila se i čestitka njegove snajke Saške Veselinov.

Iako su njegov najmlađi brat Đorđe Đoković i Saška bili sprečeni da prisustvuju meču u Parizu, oni su ispratili Novakovu borbu, nakon čega mu je influenserka uputila posebnu poruku.

„Konačno sam uspeo“, napisala je ona uz njegovu fotografiju sa kraja meča.

Foto: Instagram printscreen/saskaveselinov

Slika koja je juče obišla svet bila je slika teniserove ćerke, Tare, koja je sa tribina podržavala tatu uz poseban ispis  – „Tata je najbolji“. Pored mnogih drugih i Saška je podelila ovu fotku i napisala: „Kreativna duša… Volim ovo dete“.

Foto: Instagram printscreen/saskaveselinov

Komentari (1)

  1. Da onaj kreglan od Novakovog brata ima 1% njegove pameti, bezao bi od ovakvih hodajucih nesreca glavom bez obzira.
    Srecno!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence