Pretraži

Sara Tkd tuži Tiktok zbog profila koji joj je obrisan! (FOTO)

Influence
0
Photo: Instagram/saratkd7

Naime, ona se početkom jula požalila svojim fanovima da joj je obrisan nalog na društvenoj mreži Tiktok, gde je važila za najpraćeniju srpsku tiktokerku sa 2,3 miliona pratioca i 36 miliona lajkova.



Prethodno joj je nalog bio blokiran, te njeni videi više nisu mogli da postanu viralni, jer malo ko je uopšte mogao da pronađe njen profil putem pretrage imena.

Ona je u više navrata pokušavala da vrati profil, a kako se stvari još uvek nisu promenile, Sara je rešila da preuzme radikalnije korake, te je najavila tužbu protiv Tiktoka.

  • Kako je prošlo je tri meseca kako i nalog mi još uvek nije vraćen, primorana sam da tužim Tiktok. Znam sva pravila mreže i nisam prekršila nijedan. Niko nije uspeo da mi vrati profil. Tiktok mi je bila najdraža platforma, ne mogu da verujem da me je grupa hejtera ugasila – nezadovoljno je napisala ona na svom Instagram storiju.

Screenshot: Instagram/saratkd7

Screenshot: Instagram/saratkd7

 

Inače, Damjanovićeva je nedavno otkrila da će se na neko vreme povući sa društvenih mreža iz razloga što joj je, kako ističe, prevelika količina stresa narušila zdravlje.

To se posebno odnosi na pomenuto brisanje naloga sa Tiktoka, ali i na hakovanje profila na Instagramu, banovanje, hakerski napadi, ali i pretnje koje je dobijala:

– Idem na odmor iz razloga što su se meni neki stresovi iz prethodnih godina nagomilali, posebno iz poslednjih par meseci kada je krenuo haos sa mojim gašenjem profila, pa banovanjem, pa privatni problemi,…Da skratim priču, meni se to odrazilo na zdravlje i ja sam imala te neke simptome koji su me prepali – rekla je ona tada i time zabrinula mnogobrojne fanove.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence