Pretraži

Samo na jednoj ruci ponela 100.000 evra! Sofija Milošević svojom pojavom „ukrala šou“ na Evropskom prvenstvu u fudbalu (FOTO)

Influence
0
Sofija Milošević
Foto:Printscreen/Instagram:sofijamilo

Manekena i izabranica Luke Jovića, Sofija Milošević, privukla je veliku pažnju na jučerašnjoj utakmici na Evropskom prvenstvu u fudbalu, a javnost ne prestaje da bruji o modnim detaljima koje je ponela.

Naša reprezentacija je juče igrala protiv Slovenije, a sa tribina su naše fudbalere bodrile njihove lepše polovine, Sofija Milošević, ali i Anastasija Ražnatović, supruga Nemanje Gudelja, sa majkom Cecom Ražnatović i Nemanjinom porodicom.

U poslednjim minutima utakmice Luka Jović je dao gol koji je doveo do izjednačenja sa Slovenijom što je izazvalo oduševljenje publike i nacije, a jedna od najsrećnijih bila je upravo njegova verenica, Sofija.

Ona je na tribinama zablistala u jednostavnoj kombinaciji koja se sastojala od farmerki i Lukinog dresa sa brojem 8, međutim najveću pažnju je privukao nakit koji je manekenka ponela, a čija vrednost iznosi gotovo 100.000 evra.

Sofija je na jednoj ruci ponela čak dve narukvice poznatog brenda nakita „Van Cleef&Arpels“, koji je u poslednje vreme naročito popularan među poznatim damama. Ona je ove dve narukvice uparila sa skupocenom „Cartier Love“ narukvicom, od zlata sa dijamantima, a dominatan je bio i zlatan sat „panter“ istoimenog brenda.

Foto: Instagram printscreen/sofijamilo

Za dve „Van Cleef“ narukvice, Sofija je izdvojila neverovatnih 38.250 evra, dok „Cartier“ narukvica košta 18.500 evra, a najskuplji je sat popularnog brenda čija se vrednost procenjuje na 35.000 evra. Sve ukupno, ovo znači da je Sofija samo na jednoj ruci ponela nakit u vrednosti od 91.250 evra.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence